Boguslaw
17-11-2006, 03:11
1. Zapraszam do przeczytanie tego: http://www.kenrockwell.com/tech/7p.htm i przyznania sie poniżej kim naprawdę jesteś:)
2. Od jakiegos czasu męczy mnie chęć posiadania tych "cacek":
a.) Nikon AF 10.5mm F2.8G ED DX Fisheye
oraz
b.) Nikon 18-200mm AFS DX VR
Czy są warte swojej ceny? A może istnieje tańsza alternatywa?
3. Czy posiadając takiego Nikon 18-200mm AFS DX VR potrzebje jeszcze czgoś takiego 28-70 G oraz 70-300 G?
4. Chce sobie zrobić prezent na gwaizdkę i zafundować sobie własną galerię online, z domeną i ogromną ilością miejsca na serwie, jak Twoim zdaniem powinna wygladać galeria? Jak masz chilkę możesz wkleić kilka linków do najfajniejszych gaerii jakie widziałeś to będę wiedział na czym się wzorować (nie martwcie się technlogie flash, php, sql to mój chleb poszwdni:)
2. Od jakiegos czasu męczy mnie chęć posiadania tych "cacek":
a.) Nikon AF 10.5mm F2.8G ED DX Fisheye
oraz
b.) Nikon 18-200mm AFS DX VR
Czy są warte swojej ceny? A może istnieje tańsza alternatywa?
3. Czy posiadając takiego Nikon 18-200mm AFS DX VR potrzebje jeszcze czgoś takiego 28-70 G oraz 70-300 G?
4. Chce sobie zrobić prezent na gwaizdkę i zafundować sobie własną galerię online, z domeną i ogromną ilością miejsca na serwie, jak Twoim zdaniem powinna wygladać galeria? Jak masz chilkę możesz wkleić kilka linków do najfajniejszych gaerii jakie widziałeś to będę wiedział na czym się wzorować (nie martwcie się technlogie flash, php, sql to mój chleb poszwdni:)