Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] bez tytułu...
Wszelkie uwagi bardzo mile widziane :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img91.imageshack.us/img91/6193/dsc4667.jpg)
Ogólnie jest ok, ale troche taki za duży chaos z włosami - chyba, że to celowe. Kolorystyka ładna, wpada w lekki pomarańcz, ale pewnie to wina monitora mojego. Ogólnie podooba się. pozdrawiam
Ogólnie fajnie, ALE...
Jest taka rzecz, której nie lubię w zdjęciach i tutaj się to pojawia (zatem bardzo subiektywnie). Mianowicie chcę wiedzieć co widzę na zdjęciu. Tu tymczasem mamy jakieś czarne plamy, pod szyją oraz po prawej stronie kadru. Jakiś szal? Apaszka? Bluzka? Nie wiem - denerwują mnie takie elementy. Właśnie - nie intrygują, a denerwują.
Druga rzecz, pewnie jeszcze bardziej subiektywna, to mimika - wiem, że wystudiowana i tak miało być, ale mnie się słabo podoba tak wyciągnięta szyja, rozchylone usta, a na koniec spojrzenie w przeciwną stronę! Gdyby spojrzenie leciało w PG róg, pewnie bym to kupił bez większego wahania.
PS. Octopus, zdjęcie nie wpada w lekki pomarańcz, ono wpada w bardzo mocny pomarańcz. :)
...zdjęcie nie wpada w lekki pomarańcz, ono wpada w bardzo mocny pomarańcz. :)
Czyli w jaki kolor ma wpadać żebyście powiedzieli....DOBRZE. Nie może to być pomarańcz? Przecież skóra nie jest jakas mega jaskrawa czy czerwona(przynajmniej na moim monitorze) więc dlaczego nie może być w takiej tonacji? Zawsze musi byc wielokolorowe?
Bałagan we włosach zamierzony a czarne plamy to elementy ubioru.
Uwagi w stylu... bo gdyby spojrzała w prawy górny róg to bym to kupił...są trochę na wyrost. Niestety nie spojrzała więc oceniajmy to co jest na zdjęciu a nie to co by było gdyby. I piszcie otwarcie TAK albo NIE. Nie obrażam się :)
Ale kto napisał, że wpadanie w pomarańcz jest ZŁE?!
No i wydawało mi się, że powiedzenie, że wolałbym spojrzenie w PG jest równoznaczne z tym, że aktualna wersja mi się mniej podoba. Zatem jeśli prosisz o kategoryczne stwierdzenie: NIE. Poza tym ja staram się NIGDY nie pisać otwarcie pod pracami kobiet. Nie pamiętam by to kiedykolwiek wyszło na dobre. Ot takie doświadczenie życiowe. ;)
Ale kto napisał, że wpadanie w pomarańcz jest ZŁE?!
Tak zrozumiałam :)
Dzięki za wyczerpujący komentarz.