Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] 2 in 1 portret i reportaż
Kto ma dzieci ten zrozumie a resztę proszę o wyrozumiałość.
Wziąłem do przedszkola mojej córki aparat... i nie mogłem się powstrzymać.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.wsinf.edu.pl/~pinyo/forum/72dpi500.jpg)
Hehe, super! Gratuluję fajnego pomysłu i dobrze wykonanego albumu :)
bardzo, bardzo sympatyczne :)
naprawdę fajne :)
ja bym chciał trochę innego rozwiązania, połączył inaczej te zdjęcia taki różnej wielkości kwadratry jakoś tak biją w oczy :)
ale i tak fajne ;-)
Niedzwiedz
17-11-2006, 10:42
fajny pomysl z taka mozajka
Rozumiem, rozumiem :-). Pomysł świetny. Muszę się jednak zgodzić z Tordkiem. Przeszkadza mi róg wchodzący w zdjęcie z lalką niebieskimi włosami (ale to takie babskie marudzenie).
Dzieci to jeden z najpiękniejszych i najwdzięczniejszych tematów. Super!
ale masz dzieci =)
fajnie wygląda 8)
Przyznam, że temat jest mi bliski :-))
Jakie miłe zdjęcia!!!
I zawsze, z przyjemnością przyglądam się wszystkim skrzatom, czy to na zdjęciach, czy na ulicy. My, rodzice, jesteśmy obarczeni takim "dziwactwem" :-))))
Ale te nasze skrzaty są milusińskie!!!
A ja trochę "technikaliów". Podoba mi się plastyka zdjęć - mimo że w takiej skali to są trójwymiarowe, a nie płaskie - dobre oświetlenie oraz kombinacja przysłony i ogniskowej. Z minimalnych błędów to mogę się jedynie doczepić balansu bieli, który na kilku fotach mógłby być cieplejszy i bardziej dopasowany do reszty. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie i dobry dobór oraz zestawienie/ułożenie zdjęć w jedną kompozycję, kolorystycznie, tematycznie i artystycznie. Również świetnie wykonany i wpasowany napis. Gratuluję! 4/5.
biker karlos
17-11-2006, 22:44
swietny pomysl i wykonanie :) a dzieciaki swietnie wygladaja na fotkach (moja corka jest tematem 60% moich zdjec) trzeba zapamietac pomysl i jak to sie mowi ...... zmalpowac kiedys ;) :twisted:
Dziekuję wszyskim za ciepłe słowa zachęcające do kontynuowania tej, dalekiej, drogi do poziomu do którego chciaż chciałbym się zbliżyć.
PS. Wywołałem to 30x45 dla przedszkola, chyba lepiej, format robi wrażenie.