Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Juicy earth
Dla odmiany coś innego niż dotąd:
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/002/0/4/04877f8e51712f7f6ab3f74b20f15442.jpg
Ale pieknie wzrok prowadzisz ku tej górze, no i kolorki miodzio, dla mnie wypas i nie mam pytan i nie chce nic wiecej :PP
borregaard
06-03-2010, 04:43
Sorry,jak to mówią..w takim otoczeniu....pstryk.......;)
Stać Cię na więcej.......:mrgreen:
Sorry,jak to mówią..w takim otoczeniu....pstryk.......;)
Stać Cię na więcej.......:mrgreen:
Podpiszę się :)
Jakub Klimczak
06-03-2010, 09:42
Zgrabnie skadrowane. Podoba się.
Z całym szacunkiem Marcinie ale to jakaś prowokacja? ;)
Brakuje mi jakiegos kamyka na pierwszym planie, poza tym jest git.
Bartekkw
06-03-2010, 11:31
a o co Szanownemu Kolezenstwu chodzi? Swietny kadr, kolory, swiatlo i perspektywa. Znudzily juz mi sie minimalistyczne pstryki z kamieniem w roli glownej. Mz jest super Marcinie
Al Koholik
06-03-2010, 12:03
Ciekawe zdjęcie. Co prawda to nie jest najlepsze jakie pokazujesz, ale z pewnością inne i samo to już jest godne uwagi. Podoba mi się drugi plan. Tam wszystko jest na swoim miejscu. Za to pierwszy jest nudny. Może i ma to jakiś swój urok ale jak widać po komentarzach nie każdemu to pasuje.
a o co Szanownemu Kolezenstwu chodzi? Swietny kadr, kolory, swiatlo i perspektywa. Znudzily juz mi sie minimalistyczne pstryki z kamieniem w roli glownej. Mz jest super Marcinie
Popieram, dodam od siebie, że trochę przeostrzone te trawy na pierwszym planie :-)
Ciekawe zdjęcie. Co prawda to nie jest najlepsze jakie pokazujesz, ale z pewnością inne i samo to już jest godne uwagi. Podoba mi się drugi plan. Tam wszystko jest na swoim miejscu. Za to pierwszy jest nudny. Może i ma to jakiś swój urok ale jak widać po komentarzach nie każdemu to pasuje.
Sie zgodze......
Musze to napisac.....znam to zdjecie z twojej strony.....
Mnie sie podoba, jestem w pelni za Alem!
Ładny kadr. Mam wrażenie, że dół minimalnie przeostrzyłeś ;)
martinez
06-03-2010, 13:54
Dobrze jest!
Nawet bardzo dobre, bym powiedział ;) :D
Jak to mawia czasami sam autor: jest poprawnie :) I moze sie podobac :D
jurek1906
06-03-2010, 16:06
Bez wnikania w szczegóły, jest pięknie.Drugi plan rewelacja :).
ostrytux
06-03-2010, 16:23
Bardzo dobre - nie mam pytań.
a o co Szanownemu Kolezenstwu chodzi? Swietny kadr, kolory, swiatlo i perspektywa.
Zgadzam się w pełni :) Korci mnie żeby dodać coś od siebie, ale... milczenie jest złotem :)
Pozdrawiam.
Gdyby to było zdjęcie innej osoby napisałbym, że fajny soczysty widoczek z bajeranckim tłem haha.
Dziś wrzucę jeszcze coś innego.
Dzięki :D .
borregaard
06-03-2010, 19:57
Gdyby to było zdjęcie innej osoby napisałbym, że fajny soczysty widoczek z bajeranckim tłem haha.
....no właśnie.....:mrgreen:
faktycznie coś innego...;)