Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Złote jajo...
...
* Zapraszam *
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
* Dziękuję *
To w Opolu takie połacie lodu??
Ładnie Ci to wyszło. Naprawdę bez zastrzeżeń. No może szkoda, że nie w kwadracie :D
Widzę, że kontynuujesz tę serię cały czas na bardzo wysokim poziomie - rewelacja!:-D Podoba mi się szczególnie pomysł na bezkres lodu ;)
PS. To nadal zdjęcia z czwartku prawda? Powiedz, że tak, bo inaczej to ja się już kompletnie załamię, że od soboty nie ponowiłem prób zmierzenia się z tym miejscem od innej strony ;)
...
PS. To nadal zdjęcia z czwartku prawda? Powiedz, że tak, bo inaczej to ja się już kompletnie załamię, że od soboty nie ponowiłem prób zmierzenia się z tym miejscem od innej strony ;)
No jakby to napisać, hmm...:mrgreen:. To sobota 14:15, czyli ze 2 godziny i miejscówka była Twoja :mrgreen:.
świetnie skomponowałeś tę fotę wykorzystując ten "kamyczek" jak ma się wyobrażnię można tworzyć piękne wizje :-D
Kolejna świetna praca - szczerze gratuluję widzenia ... :)
Bartekkw
03-03-2010, 23:08
Pięknie uchwycone...masz oko Chłopie
Niezłe! Bez zastrzeżeń :)
No jakby to napisać, hmm...:mrgreen:. To sobota 14:15, czyli ze 2 godziny i miejscówka była Twoja :mrgreen:.
Cóż, skrewiłem w tym układzie przeokrutnie:oops:
Raz jeszcze gratuluję tego i poprzednich kadrów, masz oko! :)
martinez
03-03-2010, 23:27
Super motyw... fajne zdjęcie :)
Widzę, że kontynuujesz tę serię cały czas na bardzo wysokim poziomie - rewelacja!:-D...
Podpisuję się :)
Pozdrawiam.
U mnie po lodzie tylko duża woda w Narwi została :), zdjęcie jak cała seria super.
..... no niezłe jaja z tym lodem, ....... fajnie to wyszło. Chyba się przebiegnę nad Wisłę.:mrgreen:
martinez
04-03-2010, 00:41
To to wylazło z tego inkubatora? A ja myślałem że będzie Obcy! :mrgreen:
p.s.
Bardzo udana fotografia :)
Nikonozaur
04-03-2010, 02:21
Ale dajesz do pieca, znów dobre trafienie. :-D
borregaard
04-03-2010, 08:02
Pełna zgoda...:-D
e no znowu ladnie to wynalazles
krzysztofz24
04-03-2010, 10:40
Kolejne swietne z tej serii, bardzo dobre.
jurek1906
04-03-2010, 11:58
Kolejne swietne z tej serii, bardzo dobre.
się podpisze :)
łoooooorzeszty! Piekne.....duze gratki......mam nadzieje ze troche lodu mi zostawicie bo w Niedziele juz w Polandii bede:D
Dobrze powiedziane, ja tylko dorzuce, ze to bardzo dobre trafienie...
Podoba mi sie te praca!! :D
...mam nadzieje ze troche lodu mi zostawicie bo w Niedziele juz w Polandii bede:D
Dawaj Grzegorz, dawaj :). Specjalnie trzymam trochę dla Ciebie :).
Może być w szklance ;):mrgreen:?
ostrytux
04-03-2010, 17:36
Dobre jest :) niemniej chętnie zobaczyłbym tą fotografię w kwadracie.
Ładne to jajo! :D
Ano :D .