Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Surowe uroki północy
Witam!
Dolina Loen, Środkowa Norwegia.
Zapraszam :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Bardzo mi sie podoba......ladnie ulozone plany......czysto i kolorki idealne!
No pięknie jest, tak przestrzennie i monumentalnie :).
Kolorki ładne, naturalne.
Fajne to siodło w głębi kadru :).
to sie nie moze nie podobac
bdb - ło matko tam pojechać :-D:-D
......... czyściutko, fajne foto
bdb - ło matko tam pojechać :-D:-D
Do Opola???:D:D:D
krzysztofz24
03-03-2010, 12:56
Swietne kolory i kadr...no w koncu cos z Norwegi, jak masz to dawaj wiecej:-)!
Do Opola???:D:D:D
A co, u nas też się coś znajdzie ciekawego i nie tylko ... ;):mrgreen:!
A co, u nas też się coś znajdzie ciekawego i nie tylko ... ;):mrgreen:!
No tak ale......no chyba ze te gorki ze zdjecia to u was;)
borregaard
03-03-2010, 16:00
Klarownie,w dobrym kolorze,wszystko na swoim miejscu...Bardzo mi się podoba,również dlatego,że można bez magenty,fioletów,różu,niebieskiego...w nadmiarze i takich tam,....rzekomo naturalnych "wtrąceń"...:wink:
Brawo.:-D
Pablo 77
03-03-2010, 17:54
Kadr i kolory bardzo dobre.Ogólnie na plus:)
Świetna praca i jeszcze lepsze miejsce ;)
Klasycznie. Coś na czym można i warto zawiesić oko !
wypada sie podpisac,
zdjęcie powala...ale błagam zdejmij tę białą ramkę bo straszliwie wali po oczach i psuje odbiór zdjęcia (jest za mała do takiej wielkości foty)
Jakub Klimczak
03-03-2010, 21:11
Bardzo ładne.
Bardzo ładny krajobraz. :)
Pięknie... rozmarzyłem się :)
Pozdrawiam.
Pięknie... rozmarzyłem się :)
Pozdrawiam.
Ja też!
Bo widok piękny i ta zieleń za którą już tak bardzo tęsknię:)
Nikonozaur
04-03-2010, 02:35
Klarownie,w dobrym kolorze,wszystko na swoim miejscu...Bardzo mi się podoba,również dlatego,że można bez magenty,fioletów,różu,niebieskiego...w nadmiarze i takich tam,....rzekomo naturalnych "wtrąceń"...:wink:
Bo Norwegia to taki kraj, gdzie piękne kadry okraszone świetnymi kolorami same włażą do aparatu z prośbą o zabranie. :mrgreen:
A tak poważnie, fajna fota w dobrych kolorach.
Bartekkw
04-03-2010, 14:42
Pięknie wyszło - kolory i kadr super. Podoba się
ostrytux
04-03-2010, 17:49
Piękne miejsce, bardzo ładnie pokazane.
Niezmiernie się cieszę, że zdjęcie się podoba - to jeden z moich ulubionych kadrów z ostatniej wycieczki w tamte strony. Kilka razy siadałem do wywołania go i zawsze coś mi nie pasowało... Aż w końcu zrobiłem to tak, że jestem zadowolony. No i fajnie, że nie tylko ja :-D
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze!
Cudne zdjęcie. Kropka.
Dzięki wielkie! :mrgreen:
Mam, tylko że ja się niezmiernie ślamazarzę z obróbką więc tempo zamieszczania nadal kuleć będzie ;-)
Bo Norwegia to taki kraj, gdzie piękne kadry okraszone świetnymi kolorami same włażą do aparatu z prośbą o zabranie. :mrgreen: (...)
No właśnie :) Dlatego ilekroć tam jestem grzmię na znajomych: Wyciągać małpki i cykać - będzie tego trzy razy więcej! :mrgreen:
zdjęcie powala...ale błagam zdejmij tę białą ramkę bo straszliwie wali po oczach i psuje odbiór zdjęcia (jest za mała do takiej wielkości foty)
Ok. Daję małe ramki bo większe i tak nie mieszczą mi się na monitorze przy tej wielkości zdjęcia... A samej foty nie miałem serca dawać w mniejszej wersji. Oto wersja bez ramki:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Piękna ta dolina ...ładne kolory...i te niebo ...bdb
Piękne miejsce zamknąłeś w dobrym kadrze :-)
igusiek21
05-03-2010, 21:08
tozdjeciewciaga!jest dobre:D
jurek1906
05-03-2010, 23:51
Jest pięknie :)
Śliczne zielenie i przestrzeń ale moje 32" mówią , że z prawej strony pozostawiłeś trochę czerni do wyciągnięcia :D, takich czerni bez detalu. Nie ma ich dużo ale jednak.