Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Miejski landszaft z fontanną
Bartekkw
01-03-2010, 15:18
W zasadzie nie wiem czy tutaj czy w Architekturze - jakby co to Szanowny Mod przeniesie :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img94.imageshack.us/img94/6041/fontanna.jpg)
krzysztofz24
01-03-2010, 15:27
Chyba architektura, co nie zmienia faktu ze fotka spoko, bardzo ladnie wszystko w kadrze poukladane...
Praca bardzo porządna, dla mnie to zdecydowanie krajobraz tyle, że miejski.
Bartek........wyskocz w gory i pokaz nam ten twoj KRAJOBRAZ........pokazywales nam juz naprawde zapierajace dech w piersiach zdjecia.......te ktore ostatnio pokazujesz sa ladnie obrobione w konkretnym stylu......ale potrafisz piekne landshafty......prosze wyskocz w gory!
Bartekkw
01-03-2010, 15:53
Bartek........wyskocz w gory i pokaz nam ten twoj KRAJOBRAZ........pokazywales nam juz naprawde zapierajace dech w piersiach zdjecia.......te ktore ostatnio pokazujesz sa ladnie obrobione w konkretnym stylu......ale potrafisz piekne landshafty......prosze wyskocz w gory!
Grzegorzu.....gór u mnie niet :) Ostatnio czas w Londynie spędzam bo musze :) A ruszyć się stamtąd też nie mam za bardzo jak
Chyba architektura, co nie zmienia faktu ze fotka spoko, bardzo ladnie wszystko w kadrze poukladane...
Zgadzam się :)
Grzegorzu.....gór u mnie niet :) Ostatnio czas w Londynie spędzam bo musze :) A ruszyć się stamtąd też nie mam za bardzo jak
Skontaktowac sie trzeba z chlopakami z forum......w Londku sporo ich jest!
z tego działu robi się coraz większy śmietnik, sorry ale uważam że po to są tematyczne działy aby zdjęcia o ewidentnym profilu wrzucać tam gdzie ich miejsce, a coraz więcej zdjęć ląduje tutaj bo krajobraz ma większą oglądalność
natomiast zdjęcie bardzo fajne z ładną kolorystyką i ciekawym kadrem :-D
Bartekkw
01-03-2010, 18:36
z tego działu robi się coraz większy śmietnik,
No nie poczuwam się.......osobiście architektura kojarzy mi się bardziej z bryłą budynku, obiektem.
Tutaj prezentuję szerszy kadr z elementami architektonicznymi w tle....no chyba że się mylę ;)
igusiek21
01-03-2010, 20:07
bardzo fajne zdjecie
borregaard
01-03-2010, 20:27
Mnie się widzi ,ładny kolor.
Może tylko za dużo tego wszystkiego w wąskim,pionowym kadrze.
Krajobraz miejski jak nic, do tego ciekawy kadrowo i kolorystycznie, podoba mi się. :)
Inkognito
02-03-2010, 19:02
Architektura pełną gębą! :D
I to zmyślnie i smakowicie podana :)
Najciekawszy z Tower Bridge'ów ostatnio ;)
Bartekkw
03-03-2010, 10:16
Dzięki :)
Bartekkw, kawał wyśmienitej architektury.
Bartek, jak ty "wywołujesz" jak wyśmienite kolory?
Co to za ustawienia, bo bardzo mi się podobają?
C bardzo ładnie wszystko w kadrze pookładane...
Dokładnie
Inkognito
03-03-2010, 15:48
Podejrzewam, że to efekt pochmurnego dnia i ciut cieplejszej niż wynikałoby z warunków temperatury :)
Bartekkw
03-03-2010, 16:05
Pogoda to raz, a dwa to CS3 :)
A softowo to praca na maskach, grzebanie w filtrach , kontraście lokalnym, kolorach selektywnych, gradientach - rzekłbym podstawowe zabiegi w Photoshopie :)
Naprawdę świetnie je dobierasz :)