Zobacz pełną wersję : Plecak LowePro
Witam
Czy do plecaka LowePro Primus Minus lub Primus wejdzie D200 z podpiętym 80-200 i z dodatkowymi obiektywami 18-135 , 60/2.8 i SB900 ? Może jakieś zdjęcia.
Pozdrawiam
http://www.taschenfreak.de/indexlisteart.htm
gregory63
28-02-2010, 14:06
Z racji tego, że jest to plecak dość pokaźnych rozmiarów, myślę że nie będzie problemu.
http://www.lowepro.com.pl/Products/Backpacks/allWeather/Primus_AW.aspx
gregory63
28-02-2010, 14:12
Dodam, że widziałem primusa w sklepie w Angli rok temu (bardzo duży) i kosztował jedyne 50 funtów, ale był na jakiejś super promocji.
A czy do mniejszej wersji czyli Primus Minus wejdzie to wszystko o czym wcześniej pisałem ? Jeżeli ktoś posiada Primus Minus to prosił bym o wklejenie jakiś zdjęć z sprzętem w środku.
Jaka jest jakość i wielkość plecaków Kata D-3N1-20 i czy cały wyżej wymieniony sprzęt do niego wejdzie ?
Jaka jest jakość i wielkość plecaków Kata D-3N1-20 i czy cały wyżej wymieniony sprzęt do niego wejdzie ?
Jeśli uda się upchać to wszystko, to.... wyjmowanie będzie mocno utrudnione. Zresztą jest wątek o plecakach tej serii, i ten argument także się pojawia.
Jakość Kata natomiast jest bez zarzutów.
Do minimusa się nie zmieścisz lub upchasz wszystko tak, że "odechce" Ci się wyjmować :)
Do Primusa AW - bez problemu
Witam
Czy do plecaka LowePro Primus Minus lub Primus wejdzie D200 z podpiętym 80-200 i z dodatkowymi obiektywami 18-135 , 60/2.8 i SB900 ? Może jakieś zdjęcia.
Pozdrawiam
Do Primusa korpus z podpiętym 80-200 powinien wejść (na pewno spokojnie wchodzi wraz z 180mm) ale najlepiej przymierzyć.
Co do pozostałych to są tam jeszcze 2 komory na obiektywy więc może zabraknać miejsca np na lampę. Można ją schować oddzielnie w górnej komorze lub ew w komorze razem z korpusem i 80-200 jak będzie luz (choć w tym przypadku trzeba by było jakoś zabezpieczyć obiektyw by np odpięcie dekla nie spowodowało porysowania szkła.
Witam,
A ja wtrące moję pytanie korzystając już z wąku. Poszukuje plecaka, ktory by miał miejsce na laptopa, pas biodrowy i piersiowy. Oprócz komory dolnej na sprzęt, osobną górną na rzeczy podręczne oraz tak jak Lowepro Mini Trekker system przewietrzania DryFlo ( lub coś podobbnego ). Może znacie taki model spełniający te wymagania?
Pozdrawiam,
AMI
Witam,
A ja wtrące moję pytanie korzystając już z wąku. Poszukuje plecaka, ktory by miał miejsce na laptopa, pas biodrowy i piersiowy. Oprócz komory dolnej na sprzęt, osobną górną na rzeczy podręczne oraz tak jak Lowepro Mini Trekker system przewietrzania DryFlo ( lub coś podobbnego ). Może znacie taki model spełniający te wymagania?
Pozdrawiam,
AMI
Poszukałęm poślęczałem i znalazłem :): Naneu Pro Adventure K3L ma wszystko to co wymieniłem w mych potrzebach a i cena ładna ;)
Pozdrawiam,
AMI
Witam,
Pozdrawiam,
AMI
Proponuję Lowepro CompuRover AW :)
BialyBST
09-03-2010, 18:24
Ja równiez pozwole sobie skorzytac z okazji i zadac pytanie. Czy do plecaka Fastpack 250 zmiesci sie D90+ 18-105 ? czy moze polecacie cos lepszego/innego w tej cenie?
Ja równiez pozwole sobie skorzytac z okazji i zadac pytanie. Czy do plecaka Fastpack 250 zmiesci sie D90+ 18-105 ?
Z palcem w d..pie.
czy moze polecacie cos lepszego/innego w tej cenie?
Rozwiń pytanie, czy pytasz o plecak 3-komorowy?
BialyBST
09-03-2010, 19:07
no chodzi o to zeby mozna bylo zabrac cos do niego jakas bluze jedzienie itd.
pietrobas
12-03-2010, 19:48
Nanu pro alpha L, mam. Polecam.
Witam,
Pozdrawiam,
AMI
Fastpack 250 lub 350
Kupiłem ostatnio Lowepro CompuRover AW, który jest dwukomorowy, ma miejsce na laptopa oraz pas biodrowy i piersiowy.
Tylko od razu mówię, taki plecak nie nadaje się do szybkiego wyjmowania sprzętu tylko do przenoszenia.
Gdybyś kupował na allegro to uważaj bo ja jeden kupiłem i wycofałem się bo brakowało pasa biodrowego o czym wprost nie napisano.
Tu mała prezentacja:
http://www.youtube.com/watch?v=AjtE8ZoiytE
Jedna z przyjemniejszych cech Compurovera jest to, ze do dolnej komory miesci sie niezbyt mocno wypchany (gorna komora nie moze byc zapelniona) Slingshot 200.