Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Różnica charakterów
M.Szabelski
15-11-2006, 12:17
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img205.imageshack.us/img205/2889/dsc9968czbjx1.jpg)
Niedzwiedz
15-11-2006, 12:20
cos ma to zdjecie w sobie ;)
A mi się podoba :) Szkoda, że dziewczę tak mało 'wystaje' :) Co mi przeszkadza - kotek na koszulce chłopaka. Zmniejsza 'różnicę charakterów' :)
dobry tytuł dla dobrego zdjęcia.
Fakt, lepiej by więcej wystawało dziewczynki i by nie było kota, ale co zrobić - to zdjęcie reporterskie. Dobre.
dobre dobre, bo naturalne
bardzo mi się podoba!!!
Bomba.
A kot? Jakoś mi od razu się z lwem skojarzył. A lew wiadomo... odważny. I właśnie przy pomocy takiego skrótu myślowego wytłumaczyłem sobie jego obecność.
Lubię takie fotki :) Szczególnie podoba mi się ta wyglądająca zza murka dziewczynka :) Fajnie uchwycone :)
adrian.
Nie przeszkadza mi, ani mała ilośc dziewczynki ani kotek na koszulce, fajnie się oglada.
dla mnie bomba
i kot i "malo" wystajace dziewcze - wszystko ok
( chociaz co ja sie tam znam )
Naprawdę - im dłużej patrzę na to zdjęcie tym bardziej je lubię.
Z przyjemnością przyłączam się do jednolitego chóru zachwytu nad zdjęciem.
Bardzo fajne!
Nie marudzic !:) Ze dziewczynki za malo, ze kota za duzo...
Swietna fota !
Gratuluje uchwycenia chwili.
M.Szabelski
15-11-2006, 21:59
Cieszę się, że zdjęcie się Wam podoba. To chyba najlepiej przyjęte na forum zdjęcie mojego autorstwa :) Jest to dla mnie cenną wskazówką. Do tej pory na moich zdjęciach mało było ludzi, teraz - mam nadzieję - uda mi się to zmienić. Pozdrawiam wszystkich!
nikoniara
15-11-2006, 22:06
urzekające ':) Bardzo mi się podoba !
kostek-brasil
16-11-2006, 01:25
Bardzo dobre zdjęcie. Gratuluję. ;-)
Super
Faktycznie ma to coś:)
Madziulek
16-11-2006, 09:53
bardzo dobre zdjęcie :-)
Dobre, bo naturalne. I sympatyczne. Ale ponieważ przekaz na zdjęciu jest prosty i całe zdjęcie wywołuje uśmiech na twarzy ... zmieniłabym tytuł (ale jeszcze nie wiem na jaki :-)).
Sebastiann
16-11-2006, 11:06
Bardzo fajne w przekazie... :):)
Pozdrawiam:)
Jarko_wawa
16-11-2006, 12:10
Swietne zdjęcie, gratulacje!!
o kurde.. świetne.. o to wlasnie chodzi...
Swietne... szkoda tylko, ze dziewczynki prawie nie widac... ledwo ja dostrzeglem, a jak juz sie to stalo, zdjecie bardzo duzo zyskalo w odbiorze :)
Bardzo dobrze dobrany temat do zdjecia :)