Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] światło w sadzie
.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img3.imageshack.us/i/wiatowsadzie.jpg/)
A już myślałem, że to nasz Cezary trafił przed oblicze Temidy. ;)
A poważniej - kręcą Was takie zdeformowane krajobrazy?
Nie mówię, że mi się nie podoba, światło, śnieg i kontrasty przeważnie dają coś ciekawego, ale wolałbym spokojniejszy kadr.
A już myślałem, że to nasz Cezary trafił przed oblicze Temidy. ;)
Nie mówię, że mi się nie podoba, światło, śnieg i kontrasty przeważnie dają coś ciekawego, ale wolałbym spokojniejszy kadr.
i w takim zwykłym bez udziwnień z tym co jest na tym zdjęciu ta fota naprawdę by zyskała, gdyż ten specyficzny układ planu i światła ładnie by zagrały :-D
borregaard
27-02-2010, 19:58
Mnie tam kręci..".włos mi rzednie,mina blednie,wypadają zęby przednie"....:mrgreen:
Mnie tam kręci..".włos mi rzednie,mina blednie,wypadają zęby przednie"....:mrgreen:
zapomniałem napisać ze ja i w takiej formie bardzo pozytywnie odbieram to zdjęcie :-D
Sowulus12
27-02-2010, 20:25
Jest spoko, choć miejscami są przepały i tu akurat takie przerysowanie pasi.
Dziwne pytanie - to Autor ma robić pod to co kręci Ciebie czy rzeszę na forum czy pod to co kręci jego ? Odpowiedz sobie sam i jeszcze raz przeczytaj swoje pytanie....
Tu nie chodzi o to co Ty byś wolał bo nie Ty tworzyłeś to zdjęcie na miejscu i nie Ty celowo nadawałeś mu taką a nie inną formę obróbki.
Jak się w rękach a w zasadzie na bagnecie pojawi coś szerokiego pod FX, wówszas nie będę tak wyginał brzegów zenitarem :)
za "Calme" ... i dalej jest oki i to nawet bardzo....!
ja jestem po browarku i u mnie prosto :) BW dla mnie pasuje i buduje klimat, czyli podoba się :)
Dziwne pytanie - to Autor ma robić pod to co kręci Ciebie czy rzeszę na forum czy pod to co kręci jego ? Odpowiedz sobie sam i jeszcze raz przeczytaj swoje pytanie....
Tu nie chodzi o to co Ty byś wolał bo nie Ty tworzyłeś to zdjęcie na miejscu i nie Ty celowo nadawałeś mu taką a nie inną formę obróbki.
Ale ja nie kwestionuję zamysłu autora - wyraziłem jedynie moje własne zdanie i zapytałem ogół, czy lubi tak pokazany krajobraz. A jeśli nie mogę ujawnić przy tym moich preferencji, to bardzo przepraszam.
mz, jedno z lepszych z całego Waszego klanu ;) chatka super
dziękuję w imieniu klanu :D
podoba mi się (taki lekko pokręcony)
liczyłem na piękny, kolorowy i baśniowy sad ze wsi.
To też nie jest złe
irek6311
28-02-2010, 00:25
Kadr i obróbka ok ;)