Zobacz pełną wersję : Dla wszystkich z problemami ff/bf
Nie wiem, czy już było, czy nie, ale wszystkim uważającym, że mają w swoich urządzeniach frontfocus, albo backfocus, albo inny hokus-pokus związany z ostrzeniem, proponuję się zapoznać ze stroną: http://www.focustestchart.com/chart.html :)
PS. Jeśli to nieodpowiedni dział, to .. proszę przenieść do właściwego :)
Valdek_Tychy
15-11-2006, 14:58
Było z tej właśnie strony pobrałem do swoich testów tablice
Niedzwiedz
16-11-2006, 09:50
sprawdzilem zrobilem i mam ff :(
Valdek_Tychy
16-11-2006, 12:57
sprawdzilem zrobilem i mam ff :(
może lepiej nie sprawdzać,ja dopuki nie sprawdzilem nie mialem ani FF ani BF i było ok. a teraz :( mam FF
Niedzwiedz
16-11-2006, 13:02
ja to naprawie choc bym mial wozic do fuji wszystkie szkla !!!!!
szkoda ze nieznam angielskiego na tyle zeby sobie to spokojnie przeczytac no i zroumiec. zna ktos moze stronke badz wiecej niz jedna co dosc fachowo i zetelnie porusza takie tematy. ale tylko polska. jak cos to wielkie dzieki
najciekawsze są te informacje o sensorach AF...bo to one mogą być przyczyną nieszczęścia :)
szkoda ze nieznam angielskiego na tyle zeby sobie to spokojnie przeczytac no i zroumiec. zna ktos moze stronke badz wiecej niz jedna co dosc fachowo i zetelnie porusza takie tematy. ale tylko polska. jak cos to wielkie dzieki
A ja Ci mówię, że Ty nawet poskiego dobrze nie znasz. Chyba mało RZetelnie do szkoły chodziłeś.
Valdek_Tychy
18-11-2006, 11:20
A ja Ci mówię, że Ty nawet poskiego dobrze nie znasz. Chyba mało RZetelnie do szkoły chodziłeś.
Przyganiał kocioł garnkowi ;)
Przyganiał kocioł garnkowi ;)
przymiotnik przecie to jest :mrgreen:
;)