Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Black Voyage
Jak zwykle można pisać co ślina na klawiaturę przyniesie :D
Zdjęcie bardzo popularnego motywu ale dopiero po 4ech latach i ja go odwiedziłem. Są to resztki mola z XIXw.
http://img38.imageshack.us/img38/1391/dsc8656b.jpg
No chciałbym wytknąc jakies wady, ale jak mi sie podoba to co ja moge więcej napisac ? :)
No chciałbym wytknąc jakies wady, ale jak mi sie podoba to co ja moge więcej napisac ? :)
Prawdę i tylko prawdę :D .
Dzięki i zmykam spać :D .
Sebastianito
27-02-2010, 02:28
nie najnowsze ale dobre... nie przepadam, ale sie podoba.
martinez
27-02-2010, 02:29
nie najnowsze ale dobre... nie przepadam, ale sie podoba.
Aleś ty wybredny Seba ;) :razz:
Mnie się podoba, fajny spokój bije od tego zdjęcia :)
p.s.
podobno nie komentujesz seba zdjęć :twisted:
p.s.
podobno nie komentujesz seba zdjęć :twisted:[/SIZE]
A skąd ten pomysł? Przecież na gg też mu piszę o jego pracach lub na DA. Na forum zaglądam głównie tylko w weekendy więcej lepiej nie wrzucać zdjęć w inne dni hehe.
Swoją drogą bardzo dobre zdjęcie z Londka ostatnio wrzuciłeś, tak mi mignęło :D .
martinez
27-02-2010, 02:36
A skąd ten pomysł? Przecież na gg też mu piszę o jego pracach lub na DA. Na forum zaglądam głównie tylko w weekendy więcej lepiej nie wrzucać zdjęć w inne dni hehe.
Swoją drogą bardzo dobre zdjęcie z Londka ostatnio wrzuciłeś, tak mi mignęło :D .
Te słowa były kierowane bezpośrednio do Seby... to on mi pisał na gg że nie komentuje zdjęć na forum, kłamczuch jeden ;):razz::mrgreen:
A co do Londka... to dziękuję bardzo... cieszę się że się podobają... miło mi to słyszeć od ciebie Marcinie :)
Trudno nie zostawic sladu pod Twoja praca :)
Znakomite :)
A mi sie to zdjecie najzwyczajniej nie wyswietla :(
Imageshack.us? I wszystko jasne...
borregaard
27-02-2010, 08:17
Jak zwykle można pisać co ślina na klawiaturę przyniesie :grin:
Oj,....nie pisałbym tego,bo jeszcze nie widziałem zdjęcia......nie wyświetla mi się..
Ja tez nie widze. Myslalem ze to wina kompa w pracy i blokad na rozne serwisy ale widze ze to nie tylko ja tak mam. Marcinie, fotke dawaj !!!
Dobra, juz nie musisz :mrgreen: Zerknalem na www i podoba sie niezmiennie. Tylko jedno pytanko - czy czarno-biala ramka na potrzeby www czy tak na stale ?
zrobil sobie morze a potem w gimpie wkleil deski :mrgreen:
mlecznie to widze a ja bardzo lubie mleko :mrgreen::mrgreen:
borregaard
27-02-2010, 10:11
Jest fota.............................................. ...................:(
Wczesny Nemeth........:cry:
:mrgreen:
Piękna praca ...ładnie zgrane kolory
Wszystko tu gra i buczy, ale troche mi brak lewej strony.
Sterylność, aż kipi z tego kadru. Ciekawie wyglądają te pozostałości konstrukcji, tak jakby wyłaniały się z mglistej przestrzeni lub jak kto woli, śmietankowego budyniu :mrgreen:.
Za czystość i klimat duży, duży plus :).
Sterylność, aż kipi z tego kadru. Ciekawie wyglądają te pozostałości konstrukcji, tak jakby wyłaniały się z mglistej przestrzeni lub jak kto woli, śmietankowego budyniu :mrgreen:.
Za czystość i klimat duży, duży plus :).
podpisuję sie pod ta opinią - ładnie to wyszło widać staranność i dopracowanie :-D
Świetne, jak zwykle na poziomie :)
O boshhhh :mrgreen:
Musimy na jakieś piwo pójść ;)
jest klimat zresztą jak zwykle, obciąłbym trochę dołu i dodał trochę góry :)
borregaard
27-02-2010, 19:35
O boshhhh :mrgreen:
Musimy na jakieś piwo pójść ;)
Koniecznie......:mrgreen:
malasana
27-02-2010, 20:36
Nienaganne, podoba mi sie niezmiernie.
Nikonozaur
28-02-2010, 02:08
Nie chcę się wtryniać w Wasze umawiane piwko, ale dokładnie to samo pomyślałem widząc tę pracę. :-D
Fajne te ptaszyska, szkoda , że nie było ich więcej.
Czysto, dokładnie - jak to u Ciebie