PDA

Zobacz pełną wersję : Pomoc CS4

Jatin
25-02-2010, 22:39
Witam

Koledzy mam pytanie i prośbę czy może jest ktoś z Warszawy oblatany z CSa kto miał by odrobinę czasu i chęci pomóc mi z jednym problemem a dokładnie wytłumaczyć mi to i owo?

Robik
26-02-2010, 00:20
"...to i owo" to nie jest jeden problem :-)
Pytaj na forum...

Jatin
26-02-2010, 00:30
he he w sumie racja ale moim głównym problemem jest wycinanie przedmiotów ze zdjęć produktowych w celu umieszczenia ich na białym tle.

d_an
26-02-2010, 07:45
Heh, temat jest dość obszerny, bo są różne metody dobierane zaleznie od cech zdjęcia lub sfotografowanego przedmiotu. Radzę pogooglować i poszukać materiałów w temacie photoshop: metody selekcji, praca na maskach, praca w trybie szybkiej maski, funkcja "wydziel".

Jatin
26-02-2010, 11:02
Widzisz zamówiłem sobie nawet dwie książki, oficjalny podręcznik i cs4 techniki studyjne ale obawiam się ze to jak z jazdą samochodem wszystkiego się z książki nie nauczę.

stig
27-02-2010, 18:24
Widzisz zamówiłem sobie nawet dwie książki, oficjalny podręcznik i cs4 techniki studyjne ale obawiam się ze to jak z jazdą samochodem wszystkiego się z książki nie nauczę.Oczywiscie, ze nie, ale podstawy technik poznasz, a reszta jest tylko kwestia doswiadczenia. A doswiadczenia nie zdobedziesz na podstawie wykladow.