Zobacz pełną wersję : Gorąca prośba
Cześć,
nie wiem czy w tym wątku, ale mam gorącą prośbę, czy jest ktoś, kto mógłby mi pożyczyć sabinkę na sobotę? Moja niestety jest w serwisie, natomiast w sobotę mam ślub kuzynki i jestem zasadniczo w dupie:(
Pozdrawiam
wszystkim życzę, takiej ilości ofert pomocy jak ja otrzymałem...
Proponuje spróbować na forum grupy warszawskiej. Co Tobie po sabince z np. Zakopanego - przyjedziesz odebrać i pojedziesz odwieźć?
amirez ma rację - było napisać na freelancerze. Anyway - uderz do shaolina, mieszka w centrum na Smolnej i ma 2 SB800.
Ja niestety odpadam - nie ma mnie w domu a tam jest moja Sabinka.
edit: Jakby coś to mam do niego nr na koma, jeśli Ci potrzebny to daj znać na PM.
wszystkim życzę, takiej ilości ofert pomocy jak ja otrzymałem...
Jak temat dałes zupełnie nic nie mówiący, się nie dziw.
Sam chciałeś.
BBall_Freaker
27-02-2010, 10:46
amirez ma rację - było napisać na freelancerze. Anyway - uderz do shaolina, mieszka w centrum na Smolnej i ma 2 SB800.
Ja niestety odpadam - nie ma mnie w domu a tam jest moja Sabinka.
edit: Jakby coś to mam do niego nr na koma, jeśli Ci potrzebny to daj znać na PM.
Podawanie publicznie takich informacji bez zgody osoby zainteresowanej jest łamaniem prawa, nikt Ci tego nigdy nie powiedział? :-P
barracuda
27-02-2010, 12:16
Podawanie publicznie takich informacji bez zgody osoby zainteresowanej jest łamaniem prawa, nikt Ci tego nigdy nie powiedział? :-P
To samo miałem na myśli. Nie na miejscu było podanie zarówno miejsca zamieszkania jak i deklarowanie, że ktoś będzie chętny pożyczyć swoją lampę.
tomek20stencel5
27-02-2010, 14:09
Etam, przesadzacie.. :P
marcinez
27-02-2010, 15:28
Wcale nie przesadzają. A z drugiej strony wcale się nie dziwie brakiem ofert. Ciekawe jakie warunki zaproponowałby autor?
barracuda
27-02-2010, 15:35
Wcale nie przesadzają. A z drugiej strony wcale się nie dziwie brakiem ofert. Ciekawe jakie warunki zaproponowałby autor?
Myślę, że połowa honorarium byłaby odpowiednia. W końcu bez światła nie ma zdjęć:)
Leatherface
27-02-2010, 20:47
Napisz w dziale grupy regionalnej. Ja raz spytałem i dostałem odpowiedź bardziej niż zadowalającą tak więc są jeszcze ludzie którzy chcą pomóc innym :)
gdyby ktokowiek, nawet jedna osoba zainteresowała się to bym jej odpisał, że mogę dać zastaw, zapłacić itp.
Jak temat dałes zupełnie nic nie mówiący, się nie dziw.
Sam chciałeś.
jaki temat? zły? że jak prośba w temacie, to trzeba uciekać... bez komentarza.
p.s. Dzięki Maciek za pomoc
p.s.2 Temat można zamknąć/usunąć