Zobacz pełną wersję : Costa del Sol - co warto?
Jest szansa, że w połowie marca spędzę tydzień w tej części Hiszpanii. Niestety nie znam i do ostatniej chwili nie będę znał dokładnie miejsca docelowego, ale będę dość mobilny. Więc może mi koledzy doradzicie jakieś ciekawe zakątki? Najbardziej kręcą mnie malownicze skaliste wybrzeża, ale też porty rybacie, ciekawa architektura i przyroda.
Dj_Direct
12-03-2010, 23:41
jesli jeszcze nie wyleciales, to polecam - wyprawa do miejscowosci Ronda (malownicza gorska miejscowosc ze stara architektura, w ktorej odbywaja sie corridy na duzej arenie, usytuowana na wysokich skalach - jak patrzysz w dol, to masakra), mozna zobaczyc Puerto Banus (czujemy sie bardzo mali finansowo w tym miejscu i porcie pelnym yahctow za miliony), Marbella, oczywiscie Gibraltar...
Foto*Szymon
18-03-2010, 16:04
Tak Ronda jest świetna miejscowością na zdjęcia byłem 2 lata temu na corridzie było wręcz bosko zdjęcia wyszły nie samowite gorąco polecam to miasto :)
Właśnie wróciłem :)
Ronda rzeczywiście bajka - trafiłem na pogodę z granatowym niebem - w weekend zgram zdjęcia to kilka wrzucę :)