Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Odwilż...
borregaard
21-02-2010, 19:19
....:mrgreen:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
kopeniek
21-02-2010, 19:22
Cóż za perspektywa??!! To przez szybę w piwnicy?? :)... Fajnie się sierściuch dobrał kolorystycznie z otoczeniem :), podoba się.
borregaard
21-02-2010, 19:29
Cóż za perspektywa??!! To przez szybę w piwnicy?? :)... Fajnie się sierściuch dobrał kolorystycznie z otoczeniem :), podoba się.
....:mrgreen:
Nie,nawet specjalnie się nie schylałem.Odległość była spora,ok.30m.
Ale Andrzeju, coś słabiutko ...... oj słabiutko ...... bo kotek leci na lewo ;) ;) ;)
To był oczywiście żart, bo ja nie potrafię być tak dokładny jak Ty (w pozytywnym tego znaczeniu).
Zaś samo zdjęcie jest wyśmienite.
To nie może być podlasie, taki kolor śniegu :) :) Na czarno jeszcze nie widziałem :) Groźny wzrok ma model.
borregaard
22-02-2010, 08:28
To nie może być podlasie, taki kolor śniegu :) :) Na czarno jeszcze nie widziałem :) Groźny wzrok ma model.
To jest Podlasie,kolor typowy dla osiedla domków jednorodzinnych, w dobie "taniego" oleju opałowego...Jak łatwo się domyśleć znaczna część mieszkańców stosuje zamiennie inne,"proekologiczne" paliwa.....:mrgreen:
Andrzej, to za jakiś czas Ziemia sama oceni, co jest bardziej ekologiczne.
Ja np w domu, też wróciłem do paliwa "ciężkiego", ale dla równowagi od września czekają na zamontowanie solary do podgrzewania wody i jeszcze tak sprytnie chce zrobic, że jak nagrzeją wodę w zbiorniku, to przełączy się grzałka na ogrzanie drugiego zbiornika, do ogrzewania domu.
To taki mały wywodzik, co do koloru śniegu :)
lustrzanka
22-02-2010, 11:01
ciekawe co jeszcze kryje się pod śniegiem... ;D
Slisko bylo :lol:
Cóż za perspektywa??!! To przez szybę w piwnicy??
Slisko bylo :lol:
borregaard
22-02-2010, 11:25
ciekawe co jeszcze kryje się pod śniegiem... ;D
Wiadomo....psie kupy..:mrgreen:
Nikonozaur
23-02-2010, 00:30
Co taki brudny ten śnieg, na Śląsk się przeprowadziłeś? Ale trzeba przyznać koteczek w barwach ochronnych się trafił. :-D
Już się zmartwiłem, że takiego śniegu nie mamy i zaraz mnie pocieszyłeś, psie kupy mamy i to w ilościach hurtowych:evil:.
Kotek ma niezły kamuflaż, sukces łowiecki murowany:-D.
borregaard
23-02-2010, 07:46
No właśnie...kamuflaż...:-D
Nie chodziło mi o śierściucha dla samego onego,a o fajną zbitkę..Odwilż,na Podlasiu,dotyczy też sierści sierściucha i ładnie się komponuje....:mrgreen: