Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] kruk
spacerkiem przez zaspy /podpowiedzi co poprawić i krytyczne uwagi mile widziane/
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img715.imageshack.us/img715/689/dsc6667.jpg)
Podoba mi się Twoja krucza spacerologia. Może próbowałbym troszeczkę rozjaśnić, ale sam nie wiem. Jest ładnie:-D
Leciutko coś przysłoniło na dole ale okaz wspaniały.
Podoba się, nawet bardzo:).
Przykład wzorcowego naświetlania - bardzo ciemny model na bardzo jasnym tle. Świetnie wyszło. I do tego ta perspektywa :-D.
Sowulus12
21-02-2010, 19:12
Taki dumny Pan Kruk! Fajne.
kopeniek
21-02-2010, 19:15
dobrze wyszło, dostojny model
borregaard
21-02-2010, 19:35
Dziób jak tukan...:mrgreen: Pikne ptaszysko.
Przykład wzorcowego naświetlania - bardzo ciemny model na bardzo jasnym tle. Świetnie wyszło. I do tego ta perspektywa :-D.
Czarne na białym, zgadzam się w 100%.
Bardzo dobre foto.Nic bym nie przyciemniał i nie rozjaśniał.Naświetlone b.dobrze.
Piękny model i dobre zdjęcie.
Pozdrawiam
Ja bym nic nie poprawiał, idealna ekspozycja!
słoneczko pomogło, oj pomogło. Podoba się :)
Model super, pozwoliłem sobie lekko go przyczernić (u siebie na lapku), myślę, że lepiej by to wyglądało, bo teraz jakby nie do końca jest czarny :)
Pieknie naswietlony rycerz oby tak dalej
pozdrawiam
Podoba się ,model dobrze naświetlony.
jajacek44
22-02-2010, 23:59
Nie miałem do tej pory bliskiego kontaktu z "wyżej pokazanym"...gratuluję spotkania i dobrej fotki :-D
Nikonozaur
23-02-2010, 00:18
Pięknie pokazane piękne ptaszysko.
Henryk Janowski
23-02-2010, 14:47
ladnie naswietlony
Nie miałem do tej pory bliskiego kontaktu z "wyżej pokazanym".
bardzo ostrożny ptaszek, z myszakami jest dużo łatwiej, co do zdjęć to ma tylko kilka i mi jako tako wychodzą gdy jest dobre światło, inaczej lipa :(
miło że się podoba
Świetna ekspozycja, bardzo ładne zdjęcie. Kruka na oczy to ja nie widziałem jeszcze.