Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Follow in the direction of...
martinez
21-02-2010, 14:19
...Tower Bridge
Zdjęcie jest kontynuacją do wątku http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=133844 ;)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
p.s.
Tym razem bez winietki... udało się ;)
alfapasje
21-02-2010, 14:30
bardzo fajne! z lewej troszkę jakość spadła ale przyjemnie się ogląda!
Proac150
21-02-2010, 14:37
Bardzo fajna fota, poza paroma "zaczernieniami" budynków z prawej i drzew ze skraju lewej
GUINNESSts
21-02-2010, 15:26
Ladne. Barke to mogles zatrzymac;)
martinez
21-02-2010, 15:27
Ladne. Barke to mogles zatrzymac;)
Hehe, nie było jak :mrgreen:
GUINNESSts
21-02-2010, 15:35
Hehe, nie było jak :mrgreen:
Pyknac na krotkim czasie i wkleic;) Ale tak tez jest dobrze. Podoba mi sie ta obrobka. Dolacze jednak do uwag o czerniach:)
Bardzo fajna fota, poza paroma "zaczernieniami" budynków z prawej i drzew ze skraju lewej
Podpisze sie :D
martinez
21-02-2010, 15:48
Pyknac na krotkim czasie i wkleic;)
W sumie nie głupi pomysł :), ale wole tak jak jest, wydać dynamikę, ruch ;)
Podoba mi sie ta obrobka
Powiem wam szczerze że odkąd proces obróbki zaczynam od LR to życie stało się prostsze. Nie sądziłem że w nim drzemie aż taka potęga... Dzięki ci Kulten :)
A co do czerni, można by było nad tym jeszcze posiedzieć, ale sądzę że na wydruku coś tam się pojawi w szczegółach :)
Proac150
21-02-2010, 16:02
A co do czerni, można by było nad tym jeszcze posiedzieć, ale sądzę że na wydruku coś tam się pojawi w szczegółach :)
Nie chodzi o to czy się pojawi coś na wydruku czy nie, one po prostu nie pasują, zaburzają ogląd całości
dobre, lubię takie rozmemłame niebo, nie wiem czy rzeka nie za bardzo mleczna ale pewnie "tak tam było" - zdecydowanie podoba mi się
Ciekawy kadr, barka rozmyta w takim stopniu faktycznie dodaje dynamiki, wyszło trochę surrealistycznie i bardzo fajnie :)
Pozdrawiam.
bardzo fajne! z lewej troszkę jakość spadła ale przyjemnie się ogląda!
wszystko j/w.:-D
Fajne, ale ja bym zrobil posępny klimat pasujacy do Londka - wiecej cieni, szczegolnie na moscie i budynkach.
martinez
21-02-2010, 17:08
Fajne, ale ja bym zrobil posępny klimat pasujacy do Londka - wiecej cieni, szczegolnie na moscie i budynkach.
Posępny klimat, czyli jaki? może spróbujesz coś zademonstrować ;)
Dzięki za komentarze wszystkim :)
Posępny klimat, czyli jaki? może spróbujesz coś zademonstrować ;)
Dzięki za komentarze wszystkim :)
To tylko moja wizja, cos w tym kierunku bo ciezko cos zrobic z takiego jpg:-)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
martinez
21-02-2010, 18:04
To tylko moja wizja, cos w tym kierunku bo ciezko cos zrobic z takiego jpg:-)
Sorki Mich77 ale nie leży mi ta wersja... za dużo czerni :)
Myślałem nad mroczniejszą wersją tego zdjęcia ale jakoś ta ostatecznie wygrała :)
Sorki Mich77 ale nie leży mi ta wersja... za dużo czerni :)
Myślałem nad mroczniejszą wersją tego zdjęcia ale jakoś ta ostatecznie wygrała :)
Ja akurat lubie cienie w BW, ale takie ktore pasuja. Tak czy inaczej Twoja wersja jest BDB:-)
martinez
21-02-2010, 18:07
Ja akurat lubie cienie w BW, ale takie ktore pasuja. Tak czy inaczej Twoja wersja jest BDB:-)
No i cieszę się bardzo.
Dziękuję za miłe słowa :)