Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Castell de Bellver.
Inkognito
21-02-2010, 10:54
Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/02/Architectonical_chairs__by_ink_gp-1.jpg
źródło (http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/042/2/5/Architectonical_chairs__by_ink_gp.jpg)
Skojarzenia z twórczością kolegi malasana,
jak najbardziej na miejscu :)
Bardzo fajny kadr i obróbka. Ja bym zostawił te łuki w całości.
malasana
21-02-2010, 11:25
Wiesz juz, co o tym zdjeciu sadze:) Brawo!
immortal
21-02-2010, 13:07
hehe wiem, że moja opinia się nie liczy ale strasznie mi się podobają Twoje zdjęcia - w tym przypadku te krzesła rozkładają mnie na łopatki
świetne, dużo ciekawsze niż te z ulicy
Inkognito
21-02-2010, 13:56
hehe wiem, że moja opinia się nie liczy ale strasznie mi się podobają Twoje zdjęcia - w tym przypadku te krzesła rozkładają mnie na łopatki
Skąd ten dziwny wniosek?:)
Liczy sie, inaczej nie wstawiałbym zdjęcia :)!
Dzięki wszystkim!
Można jeszcze ;)
Al Koholik
21-02-2010, 14:00
:) jakieś takie "nietwoje":wink: ale dobre!
Delikatnie przyciąłbym od dołu... tak z 1cm... ale to ja no wiesz Al Koholik :mrgreen:
Inkognito
21-02-2010, 14:31
:) jakieś takie "nietwoje":wink: ale dobre!
Delikatnie przyciąłbym od dołu... tak z 1cm... ale to ja no wiesz Al Koholik :mrgreen:
Ja żałuję, że nie wyprostowałem się ciut w kolanach - też żałuję tej góry trochę.
Ale nie mam takiej klatki zrobionej kurcze, wszystko z tej samej perspektywy cykałem.
Im więcej człowiek robi zdjęć tym więcej rzeczy przeoczy, takie mam czasem wrażenie ;)
Mimo wszystko jestem dumny - właśnie, odnośnie tego co zauważyłeś - że takie nie moje.
:)
A nie umniejszaj swojej roli, od jakiegoś czasu jesteś wiernym recenzentem i jako taki Twoje zdanie jest w jakiś sposób pełniejsze - bo wiem, że masz w pamięci inne obrazki - a zdolność oceny po części opiera się przecież także na porównywaniu i szacowaniu możliwości :)
To się rozgadałem ;)
No coz, pewnie ze chcialoby sie wiecej lukow ale fotografia to rowniez sztuka wyboru. Bardzo czesto nie da sie na jednym zdjeciu pokazac wszystkiego. Ale moze wlasnie to dobrze. Bo wymusza choc w odrobinie kreatywnosci.
To jest dla mnie fanstastyczny przyklad jak rzecz prosta pieknie pokazac. Na dodatek delikatna obrobka wydobyles cala subtelnosc tego kadru. Pierwsza klasa!
Grzesiu pokaż mi wreszcie coś nowego bo znów nie chcę się powtarzać ;)
jerezano
23-02-2010, 10:27
Zdjęcie (Twoje), jak to (Twoje) zdjęcie - bardzo dobrze zrobione!!!
Przydałby się jakiś templariusz, albo inny łycar ;)
Inkognito
23-02-2010, 17:16
OJEJU!
Nie stać mnie na robienie zdjęć na każde z for osobno ;)
Nie stać w sensie twórczym :P
Sam pewnie widzisz, że się to jakoś klaruje i dąży do jednolitości.
Jednak dzięki za chęć pozostawienia komentarza!
Już wkrótce będzie tu jakaś premiera! :D
Inkognito
23-02-2010, 17:17
Zdjęcie (Twoje), jak to (Twoje) zdjęcie - bardzo dobrze zrobione!!!
Przydałby się jakiś templariusz, albo inny łycar ;)
Miło słyszeć!
Ale nawet psia kość zbroi zardzewiałej nie mieli na stanie :D
A niby taaaaaki wielki zamek ;)
OJEJU!
Nie stać mnie na robienie zdjęć na każde z for osobno ;)
Ależ nie o to chodzi! Mnie też nie stać i poniekąd byłoby to nawet dziwne. Chodziło mi raczej o to, że chętnie zobaczył bym coś całkiem nowego i świeżego bo dawno nie widziałem - obojętnie czy tu czy w "innym miejscu"...
Inkognito
23-02-2010, 17:30
Ależ nie o to chodzi! Mnie też nie stać i poniekąd byłoby to nawet dziwne. Chodziło mi raczej o to, że chętnie zobaczył bym coś całkiem nowego i świeżego bo dawno nie widziałem - obojętnie czy tu czy w "innym miejscu"...
No jak to?:D
W innym miejscu co chwilę coś nowego jest :D
Tak raz w tygodniu co najmniej :) Serdecznie zapraszam :)
Mi się bardzo podoba, może jedynie brakuje mi trochę tego zwieńczenia łuku u góry. :)
eutanator
23-02-2010, 21:42
Jest co oglądnąć :)
Mi też ;)
Inkognito
24-02-2010, 15:09
Mi też ;)
Pokazywałem jak byłem mały! :D
Dzięki za komentarze!