Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kaczki dziwaczki
GUINNESSts
19-02-2010, 01:55
...mecza mnie te kaczki;)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/b0zlno6hvm0w9u9qz97a.jpg)
Nr 1 jakie widzialem z tego miejsca! Chyba wszystko juz napisalem;-)
p.s przepiekny pierwszy plan - czysto, kolor i skomponowane pierwsza klasa!
ty........$##*#@$^**^%$!!!
Zazdroszcze.......piekne!
borregaard
19-02-2010, 08:00
Dobra fota,Tomku.:-D
ty........$##*#@$^**^%$!!!
Zazdroszcze.......piekne!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
fajna fota :-D
Bardzo ładne.
Kaczki niestety odleciały :)
Tomku! Śliczna kompozycja: spokój i harmonia nieba z lustrem wody, malownicze kolory! Przelatujące, lekko rozmyte w poruszeniu, kaczki, dodają uroku temu obrazowi. Nie trzeba stęplować. Gratulacje!
Tomku! Śliczna kompozycja: spokój i harmonia nieba z lustrem wody, malownicze kolory! Przelatujące, lekko rozmyte w poruszeniu, kaczki, dodają uroku temu obrazowi. Nie trzeba stęplować. Gratulacje!
Tak pięknie już Ci nasłodzono, że i ja się podpiszę :).
Ale chłam .......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie mam pytań... świetna fotografia, w której wszystko "leży jak należy" :D
Kompozycja i kolorki na plus, trochę mocno kontrastują wyostrzone kamienie na pierwszym planie z miękkością gór, wygląda to troche nienaturalnie mz oczywiście :-)
krzysztofz24
19-02-2010, 10:44
Bardzo ladna i spokojna w odbiorze fotografia...
...trochę mocno kontrastują wyostrzone kamienie na pierwszym planie z miękkością gór, wygląda to troche nienaturalnie...
Pierwsze wrażenie odniosłem bardzo podobne, kamienie są chyba trochę przeostrzone. Kadr i klimat fotografii świetne :)
Pozdrawiam.
Bardzo pięknie poustawiany kadr, w nieprzewalonej kolorystyce. Z przyjemnością się ogląda. Pozdrawiam.
GUINNESSts
19-02-2010, 19:12
O to mi najbardziej chodzilo. Zastanawialem sie na tymi kaczkami. Z jednej strony dodawaly fotce jakiejs lekkosci i frywolnosci. A z drugiej balem sie, ze to moze wypasc kiczowato. No brak doswiadczenia.
Nie do konca, ale zgadzam sie co do uwag o ostrzeniu. Chcialem pokazac ten lekki szronik na mchu.
Strus! Najlepszy koment jaki czytalem! I o to chodzi;):):mrgreen:
Poczekaj no. Jeszcze Cie naucze jak powinien wygladac obraz statywu w krajobrazie:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Proac150
19-02-2010, 19:57
Czysto, ładne kolory, ładna praca
Czysto, prosto, wymownie - tak lubię.
ostrytux
19-02-2010, 20:57
Czysto, prosto, wymownie - tak lubię.
Nic więcej mądrego nie wymyślę :)
...mecza mnie te kaczki
to chyba ty je meczysz panie GUINNESSts i bardzo dobrze :mrgreen:
swietnie zrobiles to zdjecie jest bombowe !!!
Ładny kadr, ale wyciągnięcia tych różnych elementów dla mnie są za ostre. :)
Zdjęcia tak pokazane są dla mnie natchnieniem i motywują do większego wysiłku, zwłasza obróbka, może kiedyś mi się uda coś pokazać w takim stylu, może i kiedyś ehh, piękne zdjęcie.
[+]
.... nic dodać nic ująć ....
martinez
20-02-2010, 01:10
Super ta kaczki dziwaczki... też chcę takie! :twisted::mrgreen:
Bardzo, bardzo, bardzo ładne ... gratulacje