Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Asia nastrojowo...
Polsar74
18-02-2010, 23:01
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img638.imageshack.us/i/asiawtiffany02a.jpg/)
Jak drogie koleżanki i koledzy uważają - może być ?
BSKraków
18-02-2010, 23:15
Może być :) , i zdjęcie i modelka :)
Może być :)
A zupełnie poważnie to podoba mi się, natomiast to tego tytułu, kadru, pozy i spojrzenia modelki to aż się prosi, żeby w tle na stole znajdowała się kolacja ze świecami i winem albo już pokolacyjnie zamiast stołu - łóżko :)
Polsar74
19-02-2010, 09:41
kilkadziesiąt odwiedzin i tylko dwa komentarze ?
Jest tak dobrze że nie ma co napisać czy wręcz przeciwnie :) ?
DonAlberto
19-02-2010, 09:49
jasne że może być a ten napis, to po prostu cudo, pierwsza rzecz na którą zwróciłem uwagę to właśnie był napis - tak w woli ścisłości jeszcze większy by się przydał. O zdjęciu nic nie napiszę bo ja zobaczyłem tylko twój podpis.
Na pewno może być. Kadr dobry, kwadrat pasuje, ramek nie lubię ale tu są OK. Na lampie jest jakaś plama.
Polsar74
19-02-2010, 11:08
jasne że może być a ten napis, to po prostu cudo, pierwsza rzecz na którą zwróciłem uwagę to właśnie był napis - tak w woli ścisłości jeszcze większy by się przydał. O zdjęciu nic nie napiszę bo ja zobaczyłem tylko twój podpis.
jakby Ci się chciało wejść na moja stronkę to byś wiedział że ta fota jakaś wyjątkowa jest pod tym względem ;-)
Ładny napis. Gdyby nie on, byłoby ładne zdjęcie. Jest jakość, jest ładne światło i dobry kadr. I napis.
jackrabbit
19-02-2010, 11:16
ladne zdjecie, jest nastroj
a co do napisu - jak kradna zdjecia i jest lament to sa glosy "twoja wina bo nie zabezpieczyles, po co w necie umieszczales" wiec nie rozumiem tego czepialstwa
DariuszZ
19-02-2010, 12:11
A ja trochę rozumiem, napis jest bardzo ozdobny, aż za bardzo, w końcu to fotka a nie folder i napis nie powinien tak bardzo przyciągać wzroku. Jak chcesz zabezpieczyć, to może jakiś delikatny napis jako znak wodny? Przezroczysty, mniej przyciągający wzrok?
Pozdrawiam
a mnie się bardzo podoba. Napis traktuję jako netowy klimat - składnik pracy.
Bardzo dobre zdjecie. Technicznie nic do zarzucenia, ale faktycznie napis jest zbyt mocnym punktem tej fotki. Jesli juz ma byc, to raczej mniejszy i w prawym dolnym rogu, bym go widział.
Bardzo dobre zdjecie. Technicznie nic do zarzucenia
hmm a mi sie nie podoba ciecie reki i palcow...
fajny kadr , fajne światło... tylko napis strasznie wali po oczach
Polsar74
19-02-2010, 14:09
koledzy - napisu się już nie czepiajmy - napisałem powyżej że to jest wyjątkowa fota (jeśli chodzi o napis). Wystarczy wejść sobie na moją stronkę by się przekonać że nie eksponuję tego napisu ;-)
Skupmy się zatem na fotce - bardzo Was o to proszę...
hmm a mi sie nie podoba ciecie reki i palcow...
Oczywiscie, trzymajac sie sztywno zasad, masz racje, ale ja osobiscie nie jestem tego zwolennikiem.
Jesli, tak jak w tym przypadku, nie jest bardzo rażące, to mnie nie przeszkadza. Reka nie jest amputowana, ani nie wychodzi z poza kadru jak obca. Przez takie ciecie, kadrowanie, zdjecie nic nie traci, i ma u mnie pozytywny odbior.
Ale kazdy ma swoje zdenia i podejscie do tematu. Dzieki temu sa dyskusje ktore dla kazdego cos wnosza. Pzdr.
Zdjęcie magicznie urzekające, cudowne, napis durnowaty. :)
Polsar74
19-02-2010, 19:08
napis durnowaty. :)
Ty - ty ! Toż to moje nazwisko i imię ! Nie zapędziłeś się czasem w osądach ?
bardzo fajne zdjęcie moim skromnym zdaniem
Ty - ty ! Toż to moje nazwisko i imię ! Nie zapędziłeś się czasem w osądach ?
Nazwisko i imię masz piękne, chodziło mi raczej o "Photography" :-)
Polsar74
20-02-2010, 22:23
Nazwisko i imię masz piękne, chodziło mi raczej o "Photography" :-)
dobra już, dobra...luuuzik :twisted: