Zobacz pełną wersję : Przygotowania do ślubu
Tomasz Grundkowski
18-02-2010, 15:23
Myślę że udało mi się uchwycić moment refleksji .
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/02/2028352-1.jpg
źródło (http://plfoto.com/zdjecia_new2/2028352.jpg)
Matey3000
18-02-2010, 15:26
Rewelacja !!!!
Mlode pokolenie wychodzi....
bardzo fajne, a gdyby było troszeczkę szerzej, to byłoby super
Świetne zdjęcie, super!!!!
Tomek Konopka
18-02-2010, 15:47
doskonale :-D
widziałem to Twoje zdjęcie na jakimś portalu, ale nie pamiętam gdzie
(...) widziałem to twoje zdjęcie na jakimś portalu, ale nie pamiętam gdzie
frś ?
myfriend
18-02-2010, 15:56
Pomysl fajny...kurcze, ale mi strasznie nie pasuje ta deformacja babci, ale moze sie myle i takie zdjecie dla innych moze byc dobre...no nie wiem:/
Polsar74
18-02-2010, 16:06
Pomysl fajny...kurcze, ale mi strasznie nie pasuje ta deformacja babci, ale moze sie myle i takie zdjecie dla innych moze byc dobre...no nie wiem:/
jest ogólnie modne teraz szerokaśne szkło - wiec nie ma sie co dziwić że sie podoba :-)
Szczerze mówiąc mnie się nie podoba.
Zbyt przerysowane. Ja wiem, że szerokie szkiełka na topie, lecz nie zawsze daje to dobry efekt.
i to podwójnej refleksji, Panny Młodej i Babci :D
kurcze, do mnie to nie trafia.
zdeformowana babcia też nie.
ale ja się nie znam
Polsar74
18-02-2010, 19:16
kurcze, do mnie to nie trafia.
zdeformowana babcia też nie.
ale ja się nie znam
Babcia byłaby super gdyby nie wysunęła nogi do przodu, a smaczku dodałoby spojrzenie Panny Młodej w obiektyw - no ale wiem że za dużo bym chciał ;-)
gadzeciarz
18-02-2010, 21:34
Super pokazana rzeczywistość,a może upływ czasu,a może życie?
Generalnie piękny moment,chwila refleksji,bardzo mi się podoba szczególnie że życie tak gna do przodu.
Świetnie uchwycony moment. Rewelka.
downunder
18-02-2010, 22:19
Świetne zdjęcie i świetna obróbka! :D
Noga babci wygląda bardzo źle, do tego ma dziwną poświatę wokół głowy. Moment świetny, ale ogólnie niezbyt mi się podoba.
Babcia byłaby super gdyby nie wysunęła nogi do przodu, a smaczku dodałoby spojrzenie Panny Młodej w obiektyw - no ale wiem że za dużo bym chciał ;-)
:) Babcia nogę miała wysuniętą, a Panna Młoda nie patrzyła, można było krzyknąć "Ej Babcia chowaj nóżkę", a do Panny Młodej "A Pani proszę spojrzeć w obiektyw i smile please", ale to nie chodzi chyba o to :D pzdr
Rewelacyjny moment, świetnie złapany. Brawo.
Adam Trzcionka
19-02-2010, 12:44
:) Babcia nogę miała wysuniętą, a Panna Młoda nie patrzyła, można było krzyknąć "Ej Babcia chowaj nóżkę", a do Panny Młodej "A Pani proszę spojrzeć w obiektyw i smile please", ale to nie chodzi chyba o to :D pzdr
nie o to. ale geometrie szkła można było ułożyć lepiej, przerysowania bolą.
a klatka znakomita.
Zdjątko wpisuje się w trendy :) podoba się. ale kiedyś robiłem odbitki młodej parze i mieli wszystkie zdjęcia od przygotowań/błogosławieństwa po początek kościoła wszystkie szerokim! to już była masakra, ale kilka takich szerokich kadrów jest wskazane
Tomasz Grundkowski
19-02-2010, 15:30
Super pokazana rzeczywistość,a może upływ czasu,a może życie?
Generalnie piękny moment,chwila refleksji,bardzo mi się podoba szczególnie że życie tak gna do przodu.
Przyznam że bardzo podobne wnioski usłyszałem od Pary Młodej , gdy odbierali swoje fotografie .
Bardzo dziękuję za komentarze i opinie .
Pozdrawiam
Wszystko już zostało napisane - moment rewelacyjny, aczkolwiek byłeś za blisko i babcię trochę powyginało, ale jestem pewien, że zdajesz sobie z tego sprawę :) Mimo wszystko gratuluję tego kadru.
szkoda tej deformacji, ale mozna to uznac za poboczną sprawe.
zdjecie na pewno ciekawe. obrobka- ciut za malo klimatyczna, za bardzo dosadna- tutaj prosi sie ciutke mniej repo bo przeciez jest to kadr w stylu nostalgia itd :) [ale to tylko moje zdanie]