Zobacz pełną wersję : Kilka bialo-czarnych :)
myfriend
16-02-2010, 22:34
[CENTER]//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Znowu w roli glownej maly spiacy Leo :)
1
2
3
bonusik
Krzysiek Kisała
16-02-2010, 22:36
super !!! uwielbiam B&W w fotografii dziecięcej a w Twoim wykonaniu tym bardziej
gratulacje
pozdr
KK
Tomek Konopka
16-02-2010, 22:38
fantastycznie :-D bonusik najlepszy :-D
myfriend
16-02-2010, 22:46
super !!! uwielbiam B&W w fotografii dziecięcej a w Twoim wykonaniu tym bardziej
gratulacje
pozdr
KK
Dziekuje i ciesze sie, ze podobaja Ci sie moje fotki... choc chyba sa lepsi ode mnie na tym forum :)
fantastycznie :-D bonusik najlepszy :-D
Dzieki wielkie :)
Hej, jedynka i bonus przemiłe :)
myfriend
16-02-2010, 22:50
Hej, jedynka i bonus przemiłe :)
Dzieki bardzo zojka :D
anialodz
16-02-2010, 22:54
jedynka slodziutka..
Bonus - wyyyyyyyymiaaaaaaaataaaaaaaaaaaa
Amadeusz
17-02-2010, 01:50
Słodziutki. Dwójeczka piękna, naksłodsza. W tej wiklinie też uroczo.
martinez
17-02-2010, 01:58
Cudowne zdjęcia! :)
Piękna konwersja bw, dwójeczka i trójeczka urocze :)
aikidudi
17-02-2010, 03:12
SUPER! lubię jak ktoś umie pokazać dziecko na zdjęciu.
bardzo ladne. dla mnie najlepsza jedynka i bonus.
Mi się kolejny raz b. podobają Twoje zdjęcia. A z tego zestawu - najbardziej 3 i bonus.
Dwójka miodzio! :D Ale rączki i nożki układane co? Bo z obserwacji mojego śpiącego dziecka wnioskuję, że dzieci nie śpią tak "fotogenicznie" ;)
myfriend
17-02-2010, 11:08
Dziekuje wszystkim za tak mile komentarze...bardzo sie ciesze, ze zdjecia wywarly takie pozytywne wrazenia:)
Dwójka miodzio! :D Ale rączki i nożki układane co? Bo z obserwacji mojego śpiącego dziecka wnioskuję, że dzieci nie śpią tak "fotogenicznie" ;)
Moj synek jest jeszcze na tyle malutki, ze jeszcze sie nie "wyprostowal" i tak wlasnie "fotogenicznie" spi :D (nozki same mu sie krzyzuja kiedy lezy na boczku). Zgodze sie jedynie z polozona raczka pod policzkiem:)
Pozdrawiam i dziekuje.
Bardzo fajne momenty uchwyciłaś, konwersja też świetna, a na widok bonusa to od razu uśmiech maluje się na twarzy :-)
myfriend
17-02-2010, 13:33
Bardzo fajne momenty uchwyciłaś, konwersja też świetna, a na widok bonusa to od razu uśmiech maluje się na twarzy :-)
Dziekuje :mrgreen: