Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Łódka na plaży - [Nemeth]
Witam
Szuflada.
Już po zachodzie, bez filtrów.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img64.imageshack.us/img64/7339/boatvii.jpg)
pozdr.
Niebo bardzo jasne ale calkie pasujace do reszty........ladna fotografia!
jak mawiaja....jak bym tam byl:D
grudzinsky
16-02-2010, 21:27
wory trzeba bylo powyrzucac z kadru :razz:
borregaard
16-02-2010, 21:29
No i proszę jak ładnie....:-D
Do innego poziomu nas przyzwyczaiłeś :)
Pozdrawiam
Pomijam już kadr, jednemu może sie podobać, drugiemu nie (mnie się podoba), ale naturalnośc kolorów i ekspozycji to klasa sama w sobie.
Pomijam już kadr, jednemu może sie podobać, drugiemu nie (mnie się podoba), ale naturalnośc kolorów i ekspozycji to klasa sama w sobie.
podpiszę się pod tym :-)
malasana
16-02-2010, 22:15
Rewelacyjne zdjecie.
Kurcze i Ty potrafisz bez filtrów ................. :D :D :D
[+]
GUINNESSts
16-02-2010, 22:46
Zdjecie jest naprawde rewelacyjne. Lodka do przytulonego wora pasuje idealnie, lacznie z ta drugą czekajaca na dopieszczenie;):)
Ja jednak nie rozumiem pory dnia. Jesli po zachodzie, to dlaczego odbieram jak fotografie z pochmurnego dnia? Maciej ja nie czuje po zachodzie:(
Ja jednak nie rozumiem pory dnia. Jesli po zachodzie, to dlaczego odbieram jak fotografie z pochmurnego dnia? Maciej ja nie czuje po zachodzie:(
Pozwole sobie wytlumaczyc.......otoz patrzac na wode w tle widac ze czas byl lekko wydluziny i stad taka jasnosc......a ze po zachodzie to chmurki nie sa tak wyrazne...;)
Jak na po zachodzi to trochę jasno ale fota bardzo mi się podoba. Przygasiłbym tylko odrobinę LG
ostrytux
16-02-2010, 23:10
Mnie się bardzo podoba.
Jakub Klimczak
16-02-2010, 23:41
Bardzo ładne.
Kolorystyka bardzo ładna - reszta mi nie odpowiada. Może się ździwisz moją wypowiedzią, ale w kadrze zostawiłabym tylko ten biały worek, który sunąłby się (zostawiał śłady od morza) i nic więcej. :) Ale to jest wypowiedź maluczkiego laika, z którym nikt nie musi się zgadzać.
Dziękuję za komentarze. :)
wory trzeba bylo powyrzucac z kadru :razz:
Próbowałem odciągnąć ale tam zdaje się sieci były. Ciężkie a ja nie Pudzian :D
No i proszę jak ładnie....:-D
Tym razem bez Twojej ulubionej dominanty ;)
Do innego poziomu nas przyzwyczaiłeś :)
Stara fota ;)
(...)
Jak na po zachodzi to trochę jasno ale fota bardzo mi się podoba. Przygasiłbym tylko odrobinę LG
To, że po zachodzie zrobiłem zdjęcie to nie znaczy, że była ciemna noc ;) 20 sekundowe naświetlanie jednak swoje robi :)
Kolorystyka bardzo ładna - reszta mi nie odpowiada. Może się ździwisz moją wypowiedzią, ale w kadrze zostawiłabym tylko ten biały worek, który sunąłby się (zostawiał śłady od morza) i nic więcej. :) Ale to jest wypowiedź maluczkiego laika, z którym nikt nie musi się zgadzać.
Nie rozumiem skąd ta zachowawczość :) Każda opinia jest cenna.
GUINNESSts
17-02-2010, 00:19
Wlasnie!!!
krzysztofz24
17-02-2010, 00:25
Fotka bardzo udana.Delikatna i swietnie skadrowana...bardzo dobra dzieki swojej prostocie, w moim odczuciu.
To nie jest zachowawczość , wpisuję tylko moją ocenę zdjęć na forum, które mi się podobają, a jak mam do nich uwagi, to daję komentarze, a że jestem laikiem (młodym w fotografii , każdy wie po moich wypowiedziach) nie każdy musi się zgadzać z moją opinią.
Marcin T
17-02-2010, 00:35
Ładnie i czysto, tak po Maćkowemu :) Myślę, że dobrze się stało, że worki były ciężkie.
Podoba się.
Bardzo dobra fotografia.
Nawet nie razi rozmyta woda.
Świetna kolorystyka.
Bardzo delikatnie podana łódź. Wory, to moim zdaniem, taka lekka przeciwwaga dla sielankowości tego udanego kadru.
Co mi się bardzo podoba, to plastyka i naturalność tej kompozycji :).
Ja bym nic nie zmieniał. Przyjemnie się ogląda
Nikonozaur
17-02-2010, 17:51
Bez worów byłaby następna łódka na plaży, a tak jest ciekawie. O jakości i kolorach już napisano, wypada jedynie się podpisać.
Świetne kolory i bardzo dobry kadr - piękne zdjęcie :)
Podoba mi sie ta praca... przemyslana i swietnie podana :D