Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wielkie pęknięcie
Sylvester
15-02-2010, 18:53
zapraszam krytyka mile widziana :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/02/2cg2891-1.jpg
źródło (http://i48.tinypic.com/2cg2891.jpg)
pozdrawiam S
martinez
15-02-2010, 18:59
Co to dużo mówić Sylvek... dla mnie pierwsza liga!
p.s.
Kiedy tam byłeś?
No nareszcie :D
Pliczek za duży wrzuciłeś :(
Niebo za bardzo szumi. Woda w PD też
Poza tym jest spoko
Marcinie, jakbyś czytał forum to byś wiedział że wczoraj byliśmy na plenerku w Kimmeridge. Fotek szukaj oczywiście w tym dziale ;)
Sylvester
15-02-2010, 19:07
No nareszcie :D
Pliczek za duży wrzuciłeś :(
Poza tym jest spoko
Marcinie, jakbyś czytał forum to byś wiedział że wczoraj byliśmy na plenerku w Kimmeridge. Fotek szukaj oczywiście w tym dziale ;)
zmieniłem na mniejszy plik ale szumu u mnie na monitorku nie bardzo widać :/
krzysztofz24
15-02-2010, 19:09
Nie ma co krytykowac ,swietne ulozenie elementow w kadrze , fajne niebo i kolory...fotka bardzo sie podoba.
Fajowe :-D
Jest przestrzeń, jest nastrój, jest klimat...
bardzo dobrze poukladany kadr , i fajne kolory
ostrytux
15-02-2010, 22:48
Na swój sposób rozpoznaje już Twoje prace, mnie po raz kolejny się podoba :)
prosto i ładnie - gratki :-D
Sylvester
16-02-2010, 18:29
Na swój sposób rozpoznaje już Twoje prace.....
milo cos takiego usłyszec dzieki ostrytux i dziekuje reszcie forumowiczów za odwiedziny i pozostawione komentarze
Strusiu....ja jestem szumofobem.....ale tutaj to szumu nie wiedze.....
Sylwek.....podoba sie....dobre zdjecie!
Jedyny minus to to ze gdybys dal grubsza ramke i wstawil zdjecie anonimowo......powiedzial bym...."chyba KULTEN"........
jak narazie to widze nasladownictwo w tych waszych plenerowych fotach!;)
Sylvester
16-02-2010, 19:12
......powiedzial bym...."chyba KULTEN"........
jak narazie to widze nasladownictwo w tych waszych plenerowych fotach!;)
Dla mnie to komplement :) dzieki Greg....... a prawda jest taka ( tak przynajmniej mnie sie wydaje ) ze na naszych miejscówkach ciezko jest zrobic inny kadr ... :/
Dla mnie to komplement :) dzieki Greg....... a prawda jest taka ( tak przynajmniej mnie sie wydaje ) ze na naszych miejscówkach ciezko jest zrobic inny kadr ... :/
Zawsze mozna szukac czegos nowego......chodzi mi oczywiscie o wasz styl......
Nie wiem jak reszta ale narazie zobaczylem prace twoje i Strusia.....i niestety mam racje......
Sylvester
16-02-2010, 19:28
Zawsze mozna szukac czegos nowego......chodzi mi oczywiscie o wasz styl......
Nie wiem jak reszta ale narazie zobaczylem prace twoje i Strusia.....i niestety mam racje......
hmmm ... Czyli Hoobie i Locter ( Przepraszam ze was wyciągam do tablicy ) nasladuja Twoj styl bo tez zrobili/maja zdjecia łodzi w podobnych kadrach i Tym samym miejscu ?? ....
Nikt nie ma monopolu na jakiś konkretny styl fotografowania, zresztą biorąc pod uwagę ilość osób fotografujących ciężko jest być szczególnie oryginalnym (co nie znaczy że się nie da). Jeśli ktoś robi świetne zdjęcia (a to zdjęcie jest wg mnie bardzo dobre) to nie ma dla mnie znaczenia czy jest stylowo podobne do czyichś prac czy nie.
Piękne zdjęcie! :)
hmmm ... Czyli Hoobie i Locter ( Przepraszam ze was wyciągam do tablicy ) nasladuja Twoj styl bo tez zrobili/maja zdjecia łodzi w podobnych kadrach i Tym samym miejscu ?? ....
Wiesz....nie chodzi mi tutaj o miejsce.....Hoobie i Locter robili lodki bo byli ze mna wplenerze....a raczej w tym samym miejscu i o tej samej godzinie....to logiczne.....ale.....ech....nie wygram.....nie ma co pisac.....
jak juz wczesniej wspomnialem twoje zdjecie jest bardzo dobre!
Czyli Hoobie i Locter ( Przepraszam ze was wyciągam do tablicy ) nasladuja Twoj styl
Eeee stanowczo musze zaprotestować! :mrgreen: ;) Prawie sie obraziłem ;p A tak serio - to tylko ta sam miejscówka, a wątpie, że znajdziejsz zdjęcie podobne obróbkowo i kadrowo do zdjęć Grześka, choć bywaliśmy w tych samym miejscówkach. ;)
A teraz do rzeczy - myślę, że zdjęcie jest pierwszoligowe, i dla mnie nie jest aż tak podobne do prac Kultena, owszem jakieś podobienstwo w obróbce widać, ale jak otworzyłem ten wątek to nie pomyslałem "oo fota Kultena", a to chyba dobrze ;)
brunnerius
17-02-2010, 00:13
zapraszam krytyka mile widziana :)
pozdrawiam S
Taaa, ale nie ma za bardzo co krytykować... Ja bym na ścianie powiesił :)
GUINNESSts
17-02-2010, 21:18
Bardzo ladne:):):) Gdyby tak jeszcze chmurki rozlazly sie w calym kadrze, tak jak z prawej to masakra;) Ale to juz zart;)
PhotoIan
17-02-2010, 21:25
Nic dodać :-D