Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Echoes
Z mojej ostatniej wyprawy do Snowdonii. Prosze czasem nie pisac nic o wb, swiadomie takie pozostawilem :D. I przyznam sie, ze to jedna z moich ulubionych prac :) mimo to mozna pisac jesli sie cos nie spodoba :) .
http://img85.imageshack.us/img85/228/dsc7641.jpg
Jest swietne! Trafiles na pogode w tej Walii;-)
Ciekawe miejsce uchwyciłeś, fajnie zaświeciło u góry kadru, może przyciąć kadr z lewej aby sie pozbyć dwóch kamolców? ale wtedy przeba by przyciąć dla równowagi z prawej i może okazać się za wąsko? sam nie wiem :-)
Super zaświeciło, bardzo lubie oglądac Twoje zdjęcia, wiem, że czymś zaskoczysz. Jestem ciekawy jakby woda miała więcej z koloru nieba.
Panie fota czad, tylko te ślady z lewej.............
Szkoda.... :(
Panie fota czad, tylko te ślady z lewej.............
Szkoda.... :(
hehe, wlasnie o takim czepialstwie Ci pisalem ostatnio.
No ale dzieki :P
borregaard
14-02-2010, 23:29
hehe, wlasnie o takim czepialstwie Ci pisalem ostatnio.
No ale dzieki :P
Przyganiał kocioł garnkowi.........:mrgreen: :mrgreen:
Wiedzialem, że to napiszesz :)
Czy komuś te ślady przeszkadzają :)
Piękne, zastanawiam się co skłoniło Cię do nadania tytułu ... dziś tego słuchałem
Wiedzialem, że to napiszesz :)
Ta część kadru to nie jest mocny punkt, wzrok tam nie leci jak pierwszy raz, drugi i trzeci oglądasz. Nie przeszkadza, chyba, że to jakiś wasz zakład :)
ostrytux
14-02-2010, 23:36
Świetnie wyglądają te kolory na niebie – całość bardzo mi się podoba.
Świetnie wyglądają te kolory na niebie – całość bardzo mi się podoba.
pelna zgoda :-D
Piękne, zastanawiam się co skłoniło Cię do nadania tytułu ... dziś tego słuchałem
To w sumie mój ulubiony utwór Pink Floyd i tylko wron mi brakuje w tym zdjęciu w nawiązaniu do tegoż utworu :D .
..... nie mam uwag, wszystko mi pauje, ........ łącznie z tytułem :-D
Nikonozaur
14-02-2010, 23:56
Mocny spokój, piękne kolory nieba i w odbiciu na wodzie, wchodzę w to bez nikakich.
GUINNESSts
14-02-2010, 23:56
Kompletnie nie! To przeciez czesc natury a nie paproch...:)
Co tu pisac?
Niebo wspaniale. Lekko wynaturzone w moich domyslach. Ale przeciez o to chodzi! Ma byc pieknie i jest!!! Niebo to z kolei moje czepialstwo, ktore zaznaczam sie podoba w deche:)
Podoba sie rowniez i zwraca uwage ta ''eska'', czyli fajnie wygiety temat. Czyli jeziorko i lagodne odbicie nieba.
Zamaszysty ale prosty wciagajacy kadr:)
Kompletnie nie! To przeciez czesc natury a nie paproch...:)
Co tu pisac?
Niebo wspaniale. Lekko wynaturzone w moich domyslach. Ale przeciez o to chodzi! Ma byc pieknie i jest!!! Niebo to z kolei moje czepialstwo, ktore zaznaczam sie podoba w deche:)
Podoba sie rowniez i zwraca uwage ta ''eska'', czyli fajnie wygiety temat. Czyli jeziorko i lagodne odbicie nieba.
O własnie, i o to chodzi :D.
Dzięki Panowie.
Moje zdanie w zasadzie znasz. Ja chyba wolę te starsze ze Snowdonii
Ładna, spokojna, stonowana praca - podoba mi się. :)
Bardzo dobra kompozycja kadru.
Fajne kolorki, a światełka moim zdaniem w sam raz.
Byłoby go więcej, to klimat by po prostu prysł :).
Piękna praca ..niebo i jego kolorki idealne .
Widzialem te prace juz wczesniej......podoba sie!
jest ok. ale masz lepsze prace mz. oczywiście :-D w moim odczuciu zbyt dużo jest tutaj monotonii w Twoich pracach jest zazwyczaj mimo filtrów, dynamika, tutaj jej nie ma
tak tak, zupełnie do kitu! Ślady z lewej, kamyki źle poukładane, woda brudna... ;) W cudzych pracach łatwo szukać takich drobiazgów. Gdybym ja zrobił taką fotę, to by mnie chyba szlag trafił jak bym takie pierdoły musiał czytać.
Autorowi gratuluję. Świetna fota! :)
Bartekkw
15-02-2010, 12:57
Zdjęcie klasa....bdb. Więcej nie napisze bo idę oblookać je jeszcze raz :)
...
pozostaje się pod tym podpisać :)
Aberrator
17-02-2010, 04:11
Nie ma zdjecia. zniknelo?
Tez chetnie bym je zobaczyl.