PDA

Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Psie targi

wandrzejrze
14-02-2010, 11:51
Nie pokazałem jeszcze niczego przyrodniczego a już od dawna myślę, że może powoli czas na to.
Pojawiły się zdjęcia które są co prawda zupełnie inne od prezentowanych w tej kategorii - bo zrobione bez wysiłku na wystawie, przepraszam więc wszystkich ciężko pracujących na zdjęcia, tymi w ich wypadku pstrykami.

Ale mina tego o ile się nie mylę Wyżla Weimarskiego jest bezcenna:

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.wandrzej.eu/psy/02.jpg)

A w ramach bonusa - z okazji walentynek te 2 pieski - bierzmy z nich przykład :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.wandrzej.eu/psy/01.jpg)

Wszelkie opinie zawsze mile widziane.

coroner
14-02-2010, 14:37
2 jest świetna, uwielbiam szpice :) (husky, malamuty, samoyedy)

Marta Baranowska
15-02-2010, 00:00
wystawowe klasyczne ;)

dlugas1982
15-02-2010, 23:54
mało tych fotek coś, a psów było po 1tys dziennie :D i to nie targi tylko WYSTAWA była :p

1 fajna żyleta

2 szkoda że poruszone

wandrzejrze
16-02-2010, 09:36
mało tych fotek coś, a psów było po 1tys dziennie :D i to nie targi tylko WYSTAWA była :p

2 szkoda że poruszone

Co do wystawy to ja się zgadzam - ale ja tam zwykle chodzę na targi więc już tak mam i tak mi zostanie, że na Podpromiu są targi. Jeśli chcesz zobaczyć więcej zaglądnij na resinet -> foto i fotogalerię

Co do tego, że było 1 tys psów - to pewnie masz rację - nie wiem nie liczyłem. Co do ilości zdjęć ja staram się nie iść na ilość lecz na jakość. Te dwa były moim zdaniem godne publikacji na tym forum - więc je pokazałem.

Co do jakości w temacie twojego punku 2 i poruszenia tego zdjęcia to któryś z nas wymaga, albo wymiany monitora, albo wizyty u okulisty.
Po konsultacji z fachowcami stwierdzamy że to jednak dotyczy Ciebie - jeśli potrzebujesz kupony rabatowe do VisionE zapraszam właśnie dostałem i są mi niepotrzebne :).

dlugas1982
16-02-2010, 21:07
Późno było i to był poniedziałek i gdzieś to porusznie widziałem, nie wiem teraz gdzie, ale było :) mała Go mnie zmyliła widocznie. Monitor dobry, ale wymieniłbym na lepszy, ale kasy brak :]

Ten bialutki jak się przyjrzałem teraz dłużej na 2 jest po prostu śliczny.

Co do ilości wiem, że liczy się jakość, ale po prostu zasugerowałem się tymi fotkami, że skoro te są całkiem fajne to masz ich tam więcej z zbiorach i żebyś się nie wstydał i dałwięcej, ale poogladam na resinecie zaraz resztę.

Jeśli odebrałeś mój pierwszy post, że w jakiś sposób Cię atakuję czy się wymądrzam to sorki :) napewno nie miało tak wyjść

1tys, psiaków było w sobotę i kolejne prawie 1tys w niedzielę, wiem bo ściagnełem sobie katalog jakie rasy w jaki dzień będą i tam są te wszystkie cyferki. Ale w niedzielę jakoś nie wydawało mi się żeby było te owe 1000 sztuk, pewnie śnieg zrobił swoje.

Rok temu w sobotę wydawało mi się że było jakby "lepiej" i ciekawiej jak teraz w niedzielę co byłem.

Może jak wyłowię ze swoich zbiorów coś wartościowego też coś pokażę.

Pozdrawiam

BTW. ja też dwa razy pomyliłem się i powiedziałem że byłem na targach do żony :D

--------------edit------------

galeria na resinecie luzik, 4 i 8 też klasa :D
dopalałeś niektóre lampą?czy machałeś wszystkie tą jasną stałką ? nie chcę mi się grzebać we wszystkich exifach

n0rek
17-02-2010, 16:09
ja w pierwszym odruchu tez pomyslalem ze 2 jest poruszona a dopiero pozniej obczailem ze to siersc takie figle plata ;]

uprzedzajac twoja wypowiedz to monitor mam bardzo dobry a wzrok kiepski ale okulary juz mam wiec nie potrzebuje kuponow :]

ps. fajne foty tak w ogole

wandrzejrze
17-02-2010, 23:12
uprzedzajac twoja wypowiedz to monitor mam bardzo dobry a wzrok kiepski ale okulary juz mam wiec nie potrzebuje kuponow :]

Muszę przyznać, że mało z krzesła nie spadłem :) no nie mów że na takiego wrednego wyglądam:mrgreen:

dopalałeś niektóre lampą?czy machałeś wszystkie tą jasną stałką ? nie chcę mi się grzebać we wszystkich exifach

Mimo że exify nie kłamią i na jednym ze zdjęć można zobaczyć "lampę ustawioną na auto" :mrgreen: to uwierz mi nie używałem lampy do zdjęć na tej wystawie - te błyski to był przypadek (nie miałem czasu jej wyłączyć) szybciej było skierować ją w sufit hali podpromie - bo wiedziałem że się światło nie odbije. Wszystkie zdjęcia zrobiła sigma.

dlugas1982
18-02-2010, 00:02
szkło dało radę :D

bez lampowo, rewelka wyszło

Henryk Janowski
23-02-2010, 14:59
okazy piekne ale zdjecia takie sobie