Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] I am burning for you
Taka zabawa :D
http://img69.imageshack.us/img69/5426/dsc7287e.jpg
Wyobraznie to Ty masz;-) Swietne! Długo ślęczałeś nad tym zdjeciem?
Wyobraznie to Ty masz;-) Swietne! Długo ślęczałeś nad tym zdjeciem?
Dzieki. W sumie nie, jeden wieczor. Sama ta skala nie jest jakos nazbyt efektowna wiec musiala zyskac :D . Trudniej bylo ja sfocic bo fale chlupaly tak ze co chwilke papier toaletowy musial sluzyc do wycierania filtra :D .
GUINNESSts
14-02-2010, 00:30
Bardzo ciekawa zabawa i sluszne podejscie do tematu i tytulu;):)
Musisz koniecznie usunac slady zabawy w samym srodku kadru.
A pomijajac to, to to tworcze jest:):):)
A ja myślałem, że można tylko z owieczką ;-)
Lustrzane odbicie, dobra praca, jedynie niebo u góry trochę rozprasza choć z drugiej strony ożywia całość
Bardzo ciekawa zabawa i sluszne podejscie do tematu i tytulu;):)
Musisz koniecznie usunac slady zabawy w samym srodku kadru.
A pomijajac to, to to tworcze jest:):):)
A jakich sladow sie dopatrzyles ?:>
A ja myślałem, że można tylko z owieczką ;-)
Kobieta mi nie pozwala :D .
Lustrzane odbicie, dobra praca, jedynie niebo u góry trochę rozprasza choć z drugiej strony ożywia całość
Ano takie poranne w sumie dosc dziwne swiatlo wtenczas panowalo.
Piękne zdjęcie.
Ale pozbyłbym się tego dołu za tym kamieniem.
Dalej Ci się nie chce dołożyć nieba do kwadratu?
Dalej Ci się nie chce dołożyć nieba do kwadratu?
Nie bardzo. Nie traktuje tej pracy nazbyt serio. Tak szczerze za duzo rzeczy w tym zdjeciu mi sie osobiscie nie podoba choc zachowam je dla siebie :D . Choc z drugiej zas strony zamierzam powtorzyc to zdjecie w podobnym kadrze ale zupelnie inaczej wykonane i wtedy bedzie juz kwadrat - najdoskonalsza forma :D .
Heh, technikalia i moment pierwsza klasa :D Ale kurde, no musze zgodzić się z Nemethem - więcej nieba i w kwadrat - byłby ideał, i jeszcze cos ci wyszło na dole własnie.
Heh, technikalia i moment pierwsza klasa :D Ale kurde, no musze zgodzić się z Nemethem - więcej nieba i w kwadrat - byłby ideał.
Dzieki. Bedzie bedzie ale za jakis czas dopiero :D .
GUINNESSts
14-02-2010, 00:49
A no dopatrzylem sie... Inaczej napisze.
To, ze skalki sa identyczne wiadomo. Jednak w ich "podbrodkach" (pomiedzy nimi) powstaje linia prosta. To zwraca tak wielka uwage, ze pomiedzy tymi podbrodkami w srodku kadru, tez jest linia prosta. Nie ona jest przyczyna wklejki. Ale ona przyczynia sie do takiego myslenia. Tam wystarczylo stempelek. Roznica w wylewaniu sie wody z podbrodkow to zbyt malo. Do poprawki;);):)
Nikonozaur
14-02-2010, 02:31
Taki sobie składak.
martinez
14-02-2010, 02:34
Ma coś w sobie pozytywnego... Kolory i obróbka jak zwykle na najwyższym poziomie... pomijając te drobne niedoskonałości które były już wyżej wymienione. :)
podobaja mi sie te Twoje rozmemłańce :mrgreen:
a GUINNESSts ma strasznie sokoli wzrok :mrgreen: trzeba na niego uważać :mrgreen::mrgreen:
podobaja mi sie te Twoje rozmemłańce :mrgreen:
a GUINNESSts ma strasznie sokoli wzrok :mrgreen: trzeba na niego uważać :mrgreen::mrgreen:
podpiszę się :-D
Moje zdanie już gdzieś pisałem na temat tej pracy ;) O ile dobrze pamiętam :p
Podoba mi sie! :D
ostrytux
14-02-2010, 13:40
Moim zdaniem jest bardzo pierwszoklasowo - mimo że nie jestem wielkim zwolennikiem,
tego typu zabiegów to efekt końcowy, na który patrzy widz robi wrażenie - podoba mi się i tyle :twisted:
Pięknie się prezentuje ...bije moc z tego zdjęcia