Zobacz pełną wersję : Filtry Rosco, Lee
Interesuję się zakupem filtrów Rosco lub Lee, przydadzą się korekcyjne i efektowe. Ale coś mi się wierzyć nie chce by nie dało się taniej niż 40 PLN za 10 efektowych i 130 zł za 45 barwnych.
Gdzie kupowaliście Wasze filtry? Może jest coś podobnego w sklepach dla plastyków albo nie wiem... Bo przeglądam Ebaya, Allegro i widzę tylko standardowe oferty.
Jeżeli potrzebujesz filtry do małych lamp to próbnik w zupełności wystarczy. Za granicą rozdają za darmo. W Polsce niestety trzeba zapłacić. Ja próbnik Lee kupiłem w RaysFoto. Wszystkie filtry za 23 zł.
witold68
13-02-2010, 12:07
Te filtry sa bezplatne, to raysfoto szuka frajerów, dziwie sie ze nikt nie zdaje sobie sprawy ze ten sklep to nieporozumienie z cenami równiez...
A gdzie można taki próbnik zamówić? Bezpośrednio w firmie? Wystarczy napisać, że bla bla bla, chciałbym otrzymać próbnik?
witold68
13-02-2010, 12:42
A gdzie można taki próbnik zamówić? Bezpośrednio w firmie? Wystarczy napisać, że bla bla bla, chciałbym otrzymać próbnik?
Jakis czas temu bylo o tym, byly podane adresy musisz poszukac na forum na ten temat....
Poszukaj firm które oferują sprzęt do wizualizacji. Jakiś czas temu znalazłem taką firmę bodajże na ulicy brackiej u której w takie próbniki filtrów mogłeś się zaopatrzyć za darmo. Z tego co pamiętam jest możliwa u nich wysyłka. Jak przypomnę sobie nazwę tej firmy dam wam znać.