Zobacz pełną wersję : Dad's Team :)
myfriend
11-02-2010, 01:13
Ostatnio taki kolaz dla synka zrobilam...czy sie spodoba? Czekam na opinie:)
Niedawno kalibrowalam monitor Spyder'em 3, wiec mam nadzieje, ze kolorki sa ok ;)
EDIT - niestety nie ma plików na serwerze Flickr.
imonmati
11-02-2010, 04:03
Superaśne- a synuś jak malowany:)) Bardzo podoba mi się kolor skóry- ciągle próbuję taki właśnie rezultat osiągnąć- i nic z tego:) Zdjęcia bardzo fajne, podobają się:))
myfriend
11-02-2010, 10:25
Superaśne- a synuś jak malowany:)) Bardzo podoba mi się kolor skóry- ciągle próbuję taki właśnie rezultat osiągnąć- i nic z tego:) Zdjęcia bardzo fajne, podobają się:))
Dzieki serdeczne:D
Jesli chodzi o kolor skory, to w zasadzie nic specjalnego nie robilam, zdjecie zostalo zrobione przy swietle zastanym (okno), jedynie poprawialam balans bieli i ciut rozjasnilam:)
Mi się podoba, fajnie połapane chwile :-) i ładna kolorystyka :-)
Jesli chodzi o kolor skory, to w zasadzie nic specjalnego nie robilam, zdjecie zostalo zrobione przy swietle zastanym (okno), jedynie poprawialam balans bieli i ciut rozjasnilam:)
...i wszystko jasne to jest najlepszy sposób na ładny kolor skóry :-)
Pozdrawiam :-)
myfriend
11-02-2010, 10:32
Dzieki bardzo :)
Co do swiatla, to staram sie przy takim malenstwie jak najmniej blyskac :)
Słodziak :) świetna pamiątka :)
Super fotki. Bardzo mi sie podobaja, a szczegolnie secik z nr 2... a prawe dolne z dwojeczki po prostu MEGA fajne :)
Taka moja wizja: zdjecie nr jeden dalbym jako pierwsze w drugim secie, a pierwsze z drugiego setu na sam dol... i na sciane (mam nadzieje, ze nie zagmatwalem ;) ).
Świetny pomysł na sesję! Bardzo mi się podoba. Tylko te czarne ramki i cienie wewnętrzne i zewnętrzne mi nie pasują. Bez nich byłoby delikatniej. Model - marzenie!!
pzdr
Zadatek na rewelacyjny album rodzinny:) Super ujęcia i efekt końcowy
rewelka - bardzo mi sie podoba :)
pzdr
Piotrek
myfriend
11-02-2010, 16:24
Słodziak :) świetna pamiątka :)
Dzieki:)
Świetny pomysł na sesję! Bardzo mi się podoba. Tylko te czarne ramki i cienie wewnętrzne i zewnętrzne mi nie pasują. Bez nich byłoby delikatniej. Model - marzenie!!
pzdr
Dzieki wielkie...ramki to wedle uznania stosuje i jakos mi pasowaly tutaj, ale oczywiscie gusty sa rozne;)
Zadatek na rewelacyjny album rodzinny:) Super ujęcia i efekt końcowy
Dziekuje:)
rewelka - bardzo mi sie podoba :)
pzdr
Piotrek
Dzieki bardzo:)
myfriend
11-02-2010, 16:27
Super fotki. Bardzo mi sie podobaja, a szczegolnie secik z nr 2... a prawe dolne z dwojeczki po prostu MEGA fajne :)
Taka moja wizja: zdjecie nr jeden dalbym jako pierwsze w drugim secie, a pierwsze z drugiego setu na sam dol... i na sciane (mam nadzieje, ze nie zagmatwalem ;) ).
Dzieki za koment:) Polapalam sie bez problemu w tej kombinacji:D Wlasnie zastanawialam sie w jakiej kolejnosci rozmiescic zdjecia i padlo jak widac, ale Twoja "wizja" jest calkiem akceptowalna:D
Dzieki jeszcze raz:)
Bardzo mi się podobają i kadry i kolorki a przede wszystkim to że zdjęcia są jasne i wyraziste :) Gratuluję :)
Pomysł również fajny i ta piłka na tyłku super ;)
świetne fotki do albumu i nie tylko:)
super kolorki:)
downunder
12-02-2010, 00:40
Kapitalne zdjęcia, gratuluję. :D
myfriend
12-02-2010, 11:26
Bardzo mi się podobają i kadry i kolorki a przede wszystkim to że zdjęcia są jasne i wyraziste :) Gratuluję :)
Pomysł również fajny i ta piłka na tyłku super ;)
Bardzo dziekuje i ciesze sie, ze zdjecia sie spodobaly :D
Pozdrawiam
świetne fotki do albumu i nie tylko:)
super kolorki:)
Dzieki wielkie:):)
Kapitalne zdjęcia, gratuluję. :D
Dzieki bardzo:):)