PDA

Zobacz pełną wersję : Dad's Team :)

myfriend
11-02-2010, 01:13
Ostatnio taki kolaz dla synka zrobilam...czy sie spodoba? Czekam na opinie:)

Niedawno kalibrowalam monitor Spyder'em 3, wiec mam nadzieje, ze kolorki sa ok ;)

EDIT - niestety nie ma plików na serwerze Flickr.

imonmati
11-02-2010, 04:03
Superaśne- a synuś jak malowany:)) Bardzo podoba mi się kolor skóry- ciągle próbuję taki właśnie rezultat osiągnąć- i nic z tego:) Zdjęcia bardzo fajne, podobają się:))

myfriend
11-02-2010, 10:25
Superaśne- a synuś jak malowany:)) Bardzo podoba mi się kolor skóry- ciągle próbuję taki właśnie rezultat osiągnąć- i nic z tego:) Zdjęcia bardzo fajne, podobają się:))

Dzieki serdeczne:D
Jesli chodzi o kolor skory, to w zasadzie nic specjalnego nie robilam, zdjecie zostalo zrobione przy swietle zastanym (okno), jedynie poprawialam balans bieli i ciut rozjasnilam:)

Marek_L
11-02-2010, 10:26
Mi się podoba, fajnie połapane chwile :-) i ładna kolorystyka :-)

Jesli chodzi o kolor skory, to w zasadzie nic specjalnego nie robilam, zdjecie zostalo zrobione przy swietle zastanym (okno), jedynie poprawialam balans bieli i ciut rozjasnilam:)
...i wszystko jasne to jest najlepszy sposób na ładny kolor skóry :-)

Pozdrawiam :-)

myfriend
11-02-2010, 10:32
Dzieki bardzo :)
Co do swiatla, to staram sie przy takim malenstwie jak najmniej blyskac :)

hobbits
11-02-2010, 10:40
Słodziak :) świetna pamiątka :)

clusca
11-02-2010, 10:59
Super fotki. Bardzo mi sie podobaja, a szczegolnie secik z nr 2... a prawe dolne z dwojeczki po prostu MEGA fajne :)

Taka moja wizja: zdjecie nr jeden dalbym jako pierwsze w drugim secie, a pierwsze z drugiego setu na sam dol... i na sciane (mam nadzieje, ze nie zagmatwalem ;) ).

asha
11-02-2010, 13:35
Świetny pomysł na sesję! Bardzo mi się podoba. Tylko te czarne ramki i cienie wewnętrzne i zewnętrzne mi nie pasują. Bez nich byłoby delikatniej. Model - marzenie!!

pzdr

Garowy
11-02-2010, 13:51
Zadatek na rewelacyjny album rodzinny:) Super ujęcia i efekt końcowy

Pelo
11-02-2010, 14:55
rewelka - bardzo mi sie podoba :)
pzdr
Piotrek

myfriend
11-02-2010, 16:24
Słodziak :) świetna pamiątka :)
Dzieki:)

Świetny pomysł na sesję! Bardzo mi się podoba. Tylko te czarne ramki i cienie wewnętrzne i zewnętrzne mi nie pasują. Bez nich byłoby delikatniej. Model - marzenie!!

pzdr
Dzieki wielkie...ramki to wedle uznania stosuje i jakos mi pasowaly tutaj, ale oczywiscie gusty sa rozne;)

Zadatek na rewelacyjny album rodzinny:) Super ujęcia i efekt końcowy
Dziekuje:)

rewelka - bardzo mi sie podoba :)
pzdr
Piotrek
Dzieki bardzo:)

myfriend
11-02-2010, 16:27
Super fotki. Bardzo mi sie podobaja, a szczegolnie secik z nr 2... a prawe dolne z dwojeczki po prostu MEGA fajne :)

Taka moja wizja: zdjecie nr jeden dalbym jako pierwsze w drugim secie, a pierwsze z drugiego setu na sam dol... i na sciane (mam nadzieje, ze nie zagmatwalem ;) ).

Dzieki za koment:) Polapalam sie bez problemu w tej kombinacji:D Wlasnie zastanawialam sie w jakiej kolejnosci rozmiescic zdjecia i padlo jak widac, ale Twoja "wizja" jest calkiem akceptowalna:D
Dzieki jeszcze raz:)

koffee
11-02-2010, 20:28
Bardzo mi się podobają i kadry i kolorki a przede wszystkim to że zdjęcia są jasne i wyraziste :) Gratuluję :)

Pomysł również fajny i ta piłka na tyłku super ;)

miszael
11-02-2010, 23:13
świetne fotki do albumu i nie tylko:)
super kolorki:)

downunder
12-02-2010, 00:40
Kapitalne zdjęcia, gratuluję. :D

myfriend
12-02-2010, 11:26
Bardzo mi się podobają i kadry i kolorki a przede wszystkim to że zdjęcia są jasne i wyraziste :) Gratuluję :)

Pomysł również fajny i ta piłka na tyłku super ;)

Bardzo dziekuje i ciesze sie, ze zdjecia sie spodobaly :D
Pozdrawiam

świetne fotki do albumu i nie tylko:)
super kolorki:)

Dzieki wielkie:):)

Kapitalne zdjęcia, gratuluję. :D

Dzieki bardzo:):)