Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Salamanka
malasana
10-02-2010, 21:49
Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img46.imageshack.us/img46/8669/salamanca05small.jpg)
Bartekkw
10-02-2010, 21:55
no to zes zarzadzil.... Super wyszlo. Ciachnalbym tylko dol coby horyzont oposcic
Sowulus12
10-02-2010, 21:57
no to zes zarzadzil.... Super wyszlo. Ciachnalbym tylko dol coby horyzont oposcic
o tak
GUINNESSts
11-02-2010, 02:14
Dlaczemu nie drazni ten podzial na wew pół? Ja wiem!!!
Podoba mi sie:)
o tak
TAk!
Kolejne tak do kolekcji.
Piekne kolory
Jest naprawdę bardzo ładnie :)
fajowe ale polecialbym w prawo z kadrem. Mam odczucie jakby tam bylo cos pominiete - jakies budynki ?.
A ja powiem odwrotnie...nie...dlaczego? Bo nie podoba mi się zmarszczenie wody. Albo kadr do góry i wody zostawić tylko trochę, albo czekać na brak wiatru i wydobyć z wody piękne odbicie.
malasana
11-02-2010, 13:48
fajowe ale polecialbym w prawo z kadrem. Mam odczucie jakby tam bylo cos pominiete - jakies budynki ?.
Tak, i budynki, i brzydkie zurawie... Dlatego takie ciecie a nie inne.
ojojoj ..... ale czad !!!!!!!!!!!!!!
To dowaliłeś do pieca.
Świetne.
malasana
11-02-2010, 14:46
A ja powiem odwrotnie...nie...dlaczego? Bo nie podoba mi się zmarszczenie wody. Albo kadr do góry i wody zostawić tylko trochę, albo czekać na brak wiatru i wydobyć z wody piękne odbicie.
Hmm, a ja wrecz odwrotnie, cieszylem sie, ze na wodzie cos sie dzieje. Nie chcialem kolejnego cukierkowego odbicia budowli w wodzie. Zamierzam p okazac jeszcze druga wersje ciecia tego kadru, z mniejsza iloscia wody. Dzieki wszystkim za opinie!
Cytat:Napisał Bartekkw
Cytat:Napisał Sowulus12
o tak
TAk!
tak :-D a poza tym jest bdb
Marcin T
11-02-2010, 17:24
Jest bardzo dobrze i ciekawie zarazem jak to zwykle w Twoim stylu :)
Jedyne co bym poprawił to lekko zgasił ten krzykliwy kolor nieba w LG.
Mi niestety też nie podchodzi. W porównaniu z Twoimi poprzednimi pracami to jest pstryk :(
borregaard
11-02-2010, 17:54
Jest OK,poza LG...Każdemu życzę takich pstryków....:wink:
Każdemu życzę takich pstryków....:wink:
mi nie życz ;) mam większe ambicje :P
Moim zdaniem ta fota mocno odstaje od pozostałych malasany. Ale to rzecz gustu może, więc bez docinek proszę ;)
borregaard
11-02-2010, 18:06
mi nie życz ;) mam większe ambicje :P
Moim zdaniem ta fota mocno odstaje od pozostałych malasany. Ale to rzecz gustu może, więc bez docinek proszę ;)
Proponuję ....stringi luz.....:wink:
Poprawka:.....
Wszystkim ,oprócz równie lub bardziej ambitnym od kolegi _tomek_,życzę takich pstryków....:mrgreen:
Poprawka:.....
Wszystkim ,oprócz równie lub bardziej ambitnym od kolegi _tomek_,życzę takich pstryków....:mrgreen:
No, teraz gites :) :) :)
Co do stringów - kupię 2 pary i podzielę się z Tobą :) To takie stringi przyjaźni będą :) :) :)
malasana
11-02-2010, 18:31
Ja jestem zadowolony z tego zdjecia:) A LG - coz takie niebo maja w hiszpanii, wynika to mz z wysokosci, na jakiej leza hiszpanskie miasta.
krzysztofz24
11-02-2010, 18:35
Zdjecie wg mnie udane, ale z tynm horyzontem to uwazam jak juz napisano, niebo zdecydowanie zasluguje "na wiecej" wzgledem wody ;-) na tej fotografii...mz.
Kordian d70
11-02-2010, 18:39
fajne, szkoda tylko, ze sie nie odbija ladnie na wodzie, byloby super
Pablo 77
11-02-2010, 19:52
Pięknie zrobione,fajny kadr:)
Bardzo mi się podoba, jedynie niebo jest dla mnie za niebieskie. :)
:) piękne chmury jak byłem we wrześniu w salamance to modły musiałem o chmury wznosić.
Naprawde sie podoba, dobre foto bez dwóch zdań.
W sumie też mi się podoba, ale z odbiciem też byłby czad :)
Oj podoba się :) Ciekawy i niesztampowy widok w dobrym kadrze. Technicznie także jest świetnie, ale z jednym zastrzeżeniem. Przeszkadza mi niejednolitość niebieskiego na niebie - chodzi mi głównie o prześwit nieba blisko środka kadru po lewej stronie (i niżej w lewo). Wkrada się tam cyjan, jest wyraźnie jaśniej niżu góry. W sumie sprawa do ogarnięcia w sekund pięć ;) ale uwagę moją ten szczegół przyciąga...