Zobacz pełną wersję : [ Makro ] Mak o zachodzie.
arturmsi
10-02-2010, 00:31
Wszelka krytyka mile widziana ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img715.imageshack.us/i/dsc9232.jpg/)
arturmsi
10-02-2010, 10:54
żadnych opinii, podpowiedzi..?
żadnych opinii, podpowiedzi..?
Bo to raczej "Przyroda". Do makro tu baaaardzo daleko ;)
Fajne, ciepłe światełko, pastelowe kolory. Tylko kadr jakoś za bardzo mi nie leży.
Burkinafaso
10-02-2010, 14:00
Klimat fajny - miękko, ciepło...
Czekałem aż się dół zdjęcia załaduje... ale się nie załadował :mrgreen:. Myślę, że praca zyskałaby, gdyby pokazać trochę tego, co znajduje się poniżej Twojego kadru. A tak, to mało sympatycznie wyszło to dolne cięcie.
I fakt - to zdecydowanie "Przyroda".
jerezano
10-02-2010, 14:07
I raczej to nie jest "mak o zachodzie", tylko "kupkówka o zachodzie" względnie "rajgras o zachodzie" :mrgreen:
arturmsi
10-02-2010, 14:36
I raczej to nie jest "mak o zachodzie", tylko "kupkówka o zachodzie" względnie "rajgras o zachodzie" :mrgreen:
heh ;p
no może faktycznie bliżej do przyrody niż makro..a przyciąłem żeby nie było "bałaganu", który tak wielu osobom się zazwyczaj nie podoba..
tak czy siak dzięki za podpowiedzi ;)
1. Źle dobrałeś tytuł. Maki gdzieś w tle.
2. Może lepiej byłoby skupić się na jednym, dwóch kwiatach, bo tak za duży bałagan; albo jakoś inaczej skomponować kadr.
Rafał_Sz
14-02-2010, 12:09
heh ;p
no może faktycznie bliżej do przyrody niż makro..a przyciąłem żeby nie było "bałaganu", który tak wielu osobom się zazwyczaj nie podoba..
tak czy siak dzięki za podpowiedzi ;)
Ty nie zaczynaj od robienia zdjęć pod publikę :). Zachowaj podstawowe zasady i rób tak, żeby w pierwszej kolejności podobało się Tobie.
arturmsi
14-02-2010, 13:02
Zachowaj podstawowe zasady i rób tak, żeby w pierwszej kolejności podobało się Tobie.
Gdyby mi, amatorowi się nie podobało , to na pewno bym tu tego nie wstawił..;)