Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Zima
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img295.imageshack.us/img295/2624/jagart7.jpg)
Pierwsze moje zdjęcie na tym forum. Jedno z pierwszych z pierwszego mojego Nikona w życiu..
Jak dla mnie super. W sumie nie wiem czemu nikt jeszcze nic nie napisał. Próbowałem bawić się tym zdjęciem w photoshopie (zazwyczaj staram się coś pozmieniać, żeby bardziej mi się podobało) ale przy tym zdjęciu nic nie musze poprawiać ;-)
Wspaniała zimna tonacja, super rozłożone światło. I te wieelkie oczy ;-)
Jak dla mnie super. W sumie nie wiem czemu nikt jeszcze nic nie napisał.
No tak...Ja tez czekam cierpliwie na komentarz do mojego zdjecia na Krajobrazach. Rozumiem to wyczekiwanie, wiec zeby byc sprawiedliwym skomentuje to zdjecie.
Zgadzam sie ze zdjecie jest bardzo dobre z mojego amatorskiego punktu widzenia. Z profesjonalnego nie wiem, jakos oni sie nie wypowiadaja. Jako laik jednak nie wiem czy przepal na twarzy jest zamierzonym efektem artystycznym, czy jest tez bledem obrobki. Chetnie poslucham opinii.
Gdyby udalo mi sie zrobic takie zdjecie mojej corki to bym je natychmiast powiesil na scianie w wyeksponowanym punkcie mojego mieszkania. Rzeczywiscie ciekawa zimowa atmosfera, ciekawa obrobka, oczywiscie ze wspomnianym marginesem watpliwosci na temat tego przepalu.
Czyli ocena na plus.
Jako laik jednak nie wiem czy przepal na twarzy jest zamierzonym efektem artystycznym, czy jest tez bledem obrobki. Chetnie poslucham opinii.
Skóra nie jest przepalona, może minimalnie na nosie.
Mnie się bardzo podoba :) światło, charakteryzacja, kadr - wszystko mi pasuje :)
Pierwsze moje zdjęcie na tym forum. Jedno z pierwszych z pierwszego mojego Nikona w życiu..
Nic - tylko pogratulowac... chcialbym aby pierwsze zdjecia z pierwszego mojego Nikona tak wygladaly :P ;-)
może pierwsze zdjęcie z nikona, ale nie pierwsze w ogóle.
Świetne zdjęcie. Obciąlbym ciut dołu, czarny, ciężki. Bardziej w kwadrat.
M.Szabelski
12-11-2006, 17:32
Super zdjęcie. Fajna stylizacja. Może trochę te policzki za jasne, ale tylko może :)
Niedzwiedz
13-11-2006, 11:14
rewelacja !!!!! bardzo mi sie podoba i troche ciekawy jestem jak sie robi takie rzesy