Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Black on Black - Szkolenie studyjne Gdansk
gdasteve
08-02-2010, 00:00
Fotka ze szkolenia studyjnego prowadzonego przez Jacka_Z
Przedstawiam Sylwie:
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/02/4338932938_111d272bfb_o-1.jpg
źródło (http://farm3.static.flickr.com/2710/4338932938_111d272bfb_o.jpg)
Prosze o konstruktywna krytyke :)
pozdr
Brakuje troche podswietlenia tła, modelka zlewa sie z tłem, a poza tym fajne :)
Bartek wstawił w akurat zdjęcie z jednym źródłem światła, bez ekranu, stąd sie zlewaja włosy z tłem. Chwile potem dostawiliśmy ekran, by się odcięła sylwetka.
nieźle :) mi się podoba. Faktycznie delikatnie można by włosy wyciągnąć, ale tylko odrobinę
Mi się podoba, widzę że nauki Jacka procentują
Proac150
08-02-2010, 11:24
Zaczynam żałować mojej nieobecności na szkoleniu. Mi się podoba jak jest, bez odcinania od tła :)
Widać, że nauka była owocna.
Poczekam na dalsze Wasze prezentacje.
Zdjęcie piękne.
Zaczynam żałować mojej nieobecności na szkoleniu. Mi się podoba jak jest, bez odcinania od tła :)
Jak się "chłopacy" wykształcą, to nam zrobią szkolenie
:)
Podoba mi sie ta fotka. Troche jeszcze dla mnie za zimno, ale minimalnie. Zreszta to moze moj monitor w pracy... choc w domu wcale nie lepszy ;)
Zlewa sie, a i owszem, ale dzieki temu taki troche zagadkowo-tajemniczy klimat sie tworzy.
Powiekszales oczka? Przyznaj sie ;)
A jest czego, oj jest :)
gdasteve
08-02-2010, 14:38
Powiekszales oczka? Przyznaj sie ;)
Przyznam sie......
ze nie powiekszalem.
pozdr
Przyznam sie......
ze nie powiekszalem.
pozdr
To znaczy, ze Sylwia do mnie mruzyla oczy ;)
na pierwszym dniu szkolenia nie było wizażu, ale na drugim już był.
to jest pierwszy dzień i jedno z tych zdjęć , na którym można na chwile dłużej zawiesić oko :)
fotouśmieszek
10-02-2010, 16:52
czy ten czerwony zafarb to specjalnie??? czy z mojego monitora;( poza tym wszystko mi sie podoba <)
velaskez
10-02-2010, 16:55
Mnie się tam nic nie zlewa :) Ładnie, ładnie....
a z innej beczki, gdzie i kiedy byly podawane informacje o kursie i jaka cena takiej przyjemności? :)
Ghoust1983
19-02-2010, 10:56
Bardzo fajne choc modelka przesadzila z kosmetykami i skora na twarzy kompletnie nie pasuje do koloru biustu i szji :( ale sie podoba