Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Samotnie....
.......nie wiem jak to odbierzecie, jestem ciekaw
zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img222.imageshack.us/img222/2782/dsc0216kk2r.jpg)
pozdrawiam :-D
Al Koholik
07-02-2010, 22:13
Drzewo brzydkie. Takie rozłamane i nieforemne, z konarami leżącymi na ziemi... a do tego fota ładna i to mi się trochę kłóci ze sobą. Ale nie jestem na nie.
Drzewo brzydkie. Takie rozłamane i nieforemne, z konarami leżącymi na ziemi... a do tego fota ładna i to mi się trochę kłóci ze sobą. Ale nie jestem na nie.
nie miałem piły Al :mrgreen:
jacek dr
07-02-2010, 22:17
przebijajace sie światło przez te chmury wyglada ciekawie,niestety reszta ,mz przecietna .
Al Koholik
07-02-2010, 22:18
nie miałem piły Al :mrgreen:
Może i dobrze bo na to pewnie jakieś paragrafy są...
mi sie drzewko podoba i kadr
na niebo dalejś jakiegos glamura czy jak to sie zwie ? :mrgreen:
mi sie drzewko podoba i kadr
na niebo dalejś jakiegos glamura czy jak to sie zwie ? :mrgreen:
to jest Piotrze fota z tele z 200mm dlatego nie ma już takiej ostrości jak z 14mm :-D
to jest Piotrze fota z tele z 200mm dlatego nie ma już takiej ostrości jak z 14mm :-D
Aaa widzisz Janku a nigdzie nie napisali ze to tele :mrgreen:
ale podoba mi sie ten efekt , fajnie to wyglada ,nawiasem mowiac mz ostrosc nie zwsze musi byc jak zyleta :-D
Nie jest zle, ale stac Cie na lepsze prace :)
Nikonozaur
07-02-2010, 22:48
Kadrowo tężyzny nie ma, ale technicznie tradycyjnie wysoko, niebo ładne. Wywaliłem ⅔ dołu i jakoś subiektywnie milej się zrobiło. :-D
Paablitos
07-02-2010, 22:54
Fajne w odbiorze... takie miekkie.
Gdybym to ja popelnil taka fote...bylbym w siodmym niebie, no ale od Ciebie mistrzu... chcialoby by sie... no wlasnie... chyba to zbytnie rozpasanie apetytu na perfekcje.
All ma troszke racji co do drzewa/motywu...ale coz..... takie bylo:).
Pozdrawiam, Paweł
Dla mnie wszystko pieknie gra i spiewa (poza ostrzeniem na niebie).
Pablo 77
08-02-2010, 00:41
Za Andrzejem.Taki kadr byłby lepszy:)
Podoba mi się to zdjęcie, tylko nie wiem czy ta biała ramka jest dobrym wyborem (troche zlewa się ze śniegiem).
Podoba mi się to zdjęcie, tylko nie wiem czy ta biała ramka jest dobrym wyborem (troche zlewa się ze śniegiem).
e to trochę taka zabawa była mocno wyciągane niebo, samotne drzewo, z długiej ogniskowej :-D
Jest poprawnie, tyle powiem;-)
GUINNESSts
08-02-2010, 02:33
Nie jest zle, ale stac Cie na lepsze prace :)
Naprawde? To pokaz jakie? Jak wyobrazasz sobie lepsze prace? Ocen to co widzisz!!! Albo pokaz lepsze. Bede czekal!!!
GUINNESSts
08-02-2010, 02:37
A moja ocena to taka, ze jest bardzo dobrze. Do smutnego drzewa pasuje to niebo. Moze delikatnie zamknalbym dol fotki winietka, aby stworzyc wiecej klimatu gory foty:)
Przyjemny widok, jednak liczylbym "na cos wiecej" w Twoim wykonaniu ;)
krzysztofz24
08-02-2010, 11:28
Podoba mi sie niebo na tej fotografi, ale co do samego kadru to niestety jestem na nie.
Marcin T
08-02-2010, 11:46
Nie ma powodu do reklamacji. Mz jest dobrze.
Echh to przyzwyczajenie do żyletek..