Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wszyscy mają łódki...
...mam i ja, choć nie wiem czy tak dobre jak te co już widzieliście innego autorstwa ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/02/e998bb-1.jpg
źródło (http://i50.tinypic.com/e998bb.jpg)
No fota panie 1 klasa :)
Tylko te syfki z matrycy między łódkami na niebie do kasacji...
Bardzo ładna fotka , jeżeli masz ich więcej to dawaj nacieszyć oko.
Bardzo fajnie Ci to wyszło... Podoba mi sie to spojrzenie ;)
GUINNESSts
07-02-2010, 21:07
Mam podobny kadr. Ladnie wyplywaly wlasnie z niego te ludeczki.
Az mnie kusi aby tez przygotowac jakas lodeczke:)
Ladny kadr i kolorki:)
Bardzo ładny kadr, do tego przyjemne delikatne kolorki i mgła. W
Wszystko to daje piękny obrazek, gratuluje!
Bardzo ladne! Jedynie co bym zrobil to przyciac nieba polowe. Dac proporcje 2:1.
hmmm...dół zdjecia wygląda jakoś sztucznie,lewa łodka jak by ...namalowana...chyba ze to wina mojego monitora ...
Bardzo ładnie :).
Góry troszeczkę bym przyciął.
malasana
07-02-2010, 22:40
Bardzo malowniczy kadr.
Szczerze Ci powiem i mam nadzieje ze kolega Grzes przyjmie to na klate jakos ale Twoja wersja jest najlepsza z motywem lodek jakie ostatnio na tym forum widzialem. Czystko, bez niedorobek i cholernie naturalnie. Piekna praca z detalem.
Szczerze Ci powiem i mam nadzieje ze kolega Grzes przyjmie to na klate jakos ale Twoja wersja jest najlepsza z motywem lodek jakie ostatnio na tym forum widzialem. Czystko, bez niedorobek i cholernie naturalnie. Piekna praca z detalem.
:mrgreen: Dzięki wielkie, to dużo dla mnie znaczy ;)
Dzięki wszystkim za komentarze. ;)
krzysztofz24
08-02-2010, 00:27
Malowniczo i pieknie to wyszlo...szczegolnie podoba mi sie ,ze fotka jest taka subtelna i delikatna,ogolnie nic dodac nic ujac;-).
martinez
08-02-2010, 00:30
Piękne kolorki... no i łódeczki oczywiście tyż :mrgreen:
Nikonozaur
08-02-2010, 00:37
Zdecydowanie zgadzam się.
Pablo 77
08-02-2010, 01:20
Bardzo ladne! Jedynie co bym zrobil to przyciac nieba polowe. Dac proporcje 2:1.
O tym samym pomyslałem:)