Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] już żadnej ryby nie złapie
Al Koholik
07-02-2010, 15:58
... cóż, szału nie ma ale do kolekcji irlandzkich rupieci się nada :wink:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/jvr5kuxopzkprkptrxb.jpg)
Marcin T
07-02-2010, 16:02
Pięknie kolorystycznie pokazujesz te wraczki.
Swoja drogą to dziwne, że Polacy nie ściągają tego do kraju aby uruchomić i wdrożyć do eksploatacji ;)
Eeee u nas by juz je dawno pocieli pilnikami i wozkami na zlom wywiezli:D
No All jestes rozgrzeszony!
Pieknie, mnie sie podoba!
Nikonozaur
07-02-2010, 16:07
Nie czuję tego ciasno upakowanego na górze kutra i wielkiej masy burobrązowych pachluści...
Chyba sie opłaciło tam iśc ;) Dla mnie jest naprawde spoko, tylko nie jestem pewien czy taka ilość tych glonów z pierwszego planu, wnosi coś do zdjęcia, ja bym chyba ciagnął 2/3 tego dołu.
jest mz. srednio, fotki z tymi glonami u nikogo tak całkiem super nie wyglądają - jest to taka zbita masa mało się różniąca kolorystycznie i bardzo ciężko ją zróżnicować, o ile od strony wody widać jaśniejsze i ciemniejsze płaty tego czegoś to przy samej burcie wygląda to nieciekawie zlewa się z burtą - przez co fota jest bardzo ciężka w odbiorze :-D
Al Koholik
07-02-2010, 16:13
Nie czuję tego ciasno upakowanego na górze kutra i wielkiej masy burobrązowych pachluści...
No... ja też nie... ale zostałem zastraszony i musiałem to zdjęcie pokazać :wink:
Rzecz w tym, że nie ma jak do niego podejść. Nie da się go pokazać od przodu... a bliżej nie ma sensu bo się w kadrze wywraca. Myślę, że przypływ + irlandzka pogoda bardzo by tu pomogły...
Ładny kolorek ...ale jak koledzy zauważyli jest ciasnawo
GUINNESSts
07-02-2010, 16:29
Troche ciezkie;) To tez z wczoraj?
Nikonozaur
07-02-2010, 16:29
No... ja też nie... ale zostałem zastraszony i musiałem to zdjęcie pokazać :wink:
Niebezpiecznie tam na tej Twojej wyspie się zrobiło... :mrgreen:
Rzecz w tym, że nie ma jak do niego podejść. Nie da się go pokazać od przodu... a bliżej nie ma sensu bo się w kadrze wywraca. Myślę, że przypływ + irlandzka pogoda bardzo by tu pomogły...
No tak, nieraz jest coś fajnego do zdjęcia, ale za cholerę nie można ugryźć tematu bo zawsze jakoś nie gra w kadrze. Czyli poczekaj na przypływ, my tu nie mamy takiego luksusu. :)
my tu nie mamy takiego luksusu. :)
Ala ten luksus kosztuje 350km:D
Al Koholik
07-02-2010, 16:36
Ala ten luksus kosztuje 350km:D
w jedną stronę...
Locter dobrze powiedział - zostałeś rozgrzeszony :D
A co do kadru... nie pasuje mi ten dół... może w jakimś kwadracie to zamknąc?
Jednak zadanie miałeś trudne, trzeba przyznac... Mz miejsce "parkowania" tego wraku rowniez nie pomoglo.