Zobacz pełną wersję : Zapraszam na mojego fotobloga ;)
www.adii.fotolog.pl - Zapraszam serdecznie do odwiedzenia jak sama nazwa wskazuje fotobloga, który sam jako początkujący fotograf nadzoruję. Mam nadzieję, że zdjęcia są choć trochę godne uwagi. :)
Jeżeli w złym dziale, proszę przenieść, nie za bardzo wiedziałem gdzie mogę się zareklamować ^^.
--Arkadia--
07-02-2010, 06:36
Gorzej niż źle...
Gorzej niż źle...
mógłbyś sobie darować taką opinię, to tak jak byś o zdjęciu napisał?: "OK"...
Po pierwsze wywalił bym linki do innych stron, bo ciężko w "menu" znaleźć te, które dotyczą bloga czyli np poprzednich dni/zdjęć.
po drugie mniejsze zdjęcia, bo tak sobie się to ogląda
Maciej Służenko
07-02-2010, 21:49
Dziwny szablon. Nic nie jest "pod ręką". Menu musiałem szukać. Zdjęcia ogromne. O ile poziome mi na moim 21calowym monitorze pasują to już pionowe lekkie przegięcie. Pamiętaj, że większość użytkowników internetu ma laptopy a tam matryce są małe.
microbot
07-02-2010, 22:50
www.adii.fotolog.pl - Zapraszam serdecznie do odwiedzenia jak sama nazwa wskazuje fotobloga, który sam jako początkujący fotograf nadzoruję. Mam nadzieję, że zdjęcia są choć trochę godne uwagi. :)
Jeżeli w złym dziale, proszę przenieść, nie za bardzo wiedziałem gdzie mogę się zareklamować ^^.
Dobrze, że piszesz, że to Twoje początki ... pozostaje Ci dużo oglądać fotoblogów, dużo pstrykać zdjęć
Moja rada, nie wrzucaj wszystkiego jak leci bez ładu i składu. Lepiej mniej (i mniejsza rozdziałka) niż dużo i byle jak
Polecam bloga Twojego krajana z Kłodzka Barta Pogody - kopalnia .... wszystkiego.
Gorzej niż źle...
z ust mi to wyjąłeś...
kłaniają się totalne podstawy fotografii, trochę inteligencji przy doborze zdjęć.
pozytywów sorry ale nie widzę...