Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Seksowne E<
GUINNESSts
07-02-2010, 00:59
:)Z plenerku przystanek pierwszy:)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/ndn424jt98v7u1ueb5j.jpg)
Oooo tak. Moje klimaty. Jakbyś tylko miał to w kwadracie...
Al Koholik
07-02-2010, 01:03
To ja już nie mam co pokazywać...
Rewelacyjna praca. Minimalizm dokładnie taki jaki powinien być. Ani go za dużo ani za mało. Tonacja tez świetnie gra.
GUINNESSts
07-02-2010, 01:05
Mam. Pozniej. Tylko zaraz mnie szlag trafi z tymi prazkami. No nie daje rady z tej d40-ki i kitu juz ostatnio. Chyba dorastam powoli do czegos innego:) Fotka prawie bez obrobki a masakra mi wylazi:(
Im wiecej tuszujesz tym gorzej:(
Jest takie slowo na K... :)
GUINNESSts
07-02-2010, 01:09
Ten w tym czerwonym berecie byl na plenerze. Dawaj All:)
Jestescie w domu. Juz sie martwilem.
Twoje absolutne nr 1 jak do tej pory. Fantastycznie piękna praca.
Świete słowa... Ale podjerzewalem, ze tak bedzie... My w plenerze ostro sie pocimy, a Tomasz w miedzy czasie zrobi swoje :D A Greg pewnie teraz siedzi i tez cos tworzy... Tylko patrzec jak do rana wszystko wywola :mrgreen:
Pieknie Ci to wyszlo, Tomku! Zobacze co ja z tego "wycisne" :D
Twoje absolutne nr 1 jak do tej pory. Fantastycznie piękna praca.
No to bedzie nas kilku z ta praca :D ;)
no super Tomku masz duszę to widać po Twoich fotach - gratki :-D
ps.dla mnie nie musisz robić w kwadracie widzę ile jest tutaj przestrzeni i z dołu i z góry a o to również chodzi w krajobrazie o przestrzeń i rozmach :-D
miszka74
07-02-2010, 04:05
Hej
No to jest po prostu piekne, wywazone, harmonijne, tak jak ktos wczesniej pisal, dac to w kwadracie i czysty zen.
Bardzo piekny obraz, chcialbym miec takie oko jak ty, gratuluje i pozdrawiam :)
ales teraz psywanzolił ta fotografia :mrgreen:
bardzo ladna swietny kadr i kolorystyka , podoba mi sie tutaj taka nie za bardzo pojechana obrobka
plusik
borregaard
07-02-2010, 10:17
Noo,jeszcze takie jedno i będę pytał czy mogę wyrazić zachwyt....:mrgreen: :mrgreen:
malasana
07-02-2010, 11:34
Piekna forma. W kawadracie rowneiz moze byc rewelacyjnie, ale i w pionie sie podoba, i to bardzo.
Sebastianito
07-02-2010, 11:46
Moim zdaniem rowniez, jest to najlepsza twoja praca so far :D tak trzymac!
Tomku.....to jest jawne cwaniactwo......przyjechales do nas na 2h i juz zdominowales foto jednym zdjeciem.....taks ie nie robi!;)
Oczywiscie swietne zdjecie......bardzo mi sie podoba!
super foto - najlepsze E jakie do tej pory widziałem
zgadzam się z Nemethem :)
Eee ja jesszcze sie nie zabrałem za te zdjęcia a Ty juz tutaj takie cos pokazujesz. ;p Poczekaj troche na wszystkich :P A tak serio - świetnie.
ostrytux
07-02-2010, 14:08
Świetnie wypatrzone :) kadr jest tak dobry że w 2/3 jak i w kwadracie wygląda super :)
Nikonozaur
07-02-2010, 14:18
W konkursie na najlepsze zdjęcie reklamowe Sigmy masz bezapelacyjnie pierwsze miejsce. A tak poważnie właśnie zrobiłeś swoją flagową fotę. Gratuluję. :-D
W konkursie na najlepsze zdjęcie reklamowe Sigmy masz bezapelacyjnie pierwsze miejsce. A tak poważnie właśnie zrobiłeś swoją flagową fotę. Gratuluję. :-D
Chyba KITa N 18-55:D
Nikonozaur
07-02-2010, 14:34
Chyba KITa N 18-55:D
To jest nawet zaleta... :-D
Marcin T
07-02-2010, 15:51
Piękna fotografia Tomku. Jak tak dalej będziesz szalał to cie wyspiarze wykąpią kiedyś ;)
gadzeciarz
07-02-2010, 17:32
Wyśmienita fotografia,uroczy widok.
Jest fajnie a nawet bardzo fajnie
Jakub Klimczak
07-02-2010, 21:29
Świetne.
GUINNESSts
08-02-2010, 00:07
Dziekuje Wam za poswiecenie czasu:) Naszlo mnie rowniez na łudki niestety i cos na jutro przygotuje:)
Pozdro!!!;)
Dziekuje Wam za poswiecenie czasu:) Naszlo mnie rowniez na łudki niestety i cos na jutro przygotuje:)
Pozdro!!!
Zaraz Ekonet Cie dorwie;-)
GUINNESSts
08-02-2010, 00:11
Zaraz Ekonet Cie dorwie;-)
Dlaczemu? Nie rozumiem. Cos przeoczylem?
GUINNESSts
08-02-2010, 00:19
Ło matko:mrgreen: Juz sie domysliem. Niech tak zostanie. Niech wszyscy wiedza jaki jestem głąb:oops:
krzysztofz24
08-02-2010, 00:20
Przeswietne w swojej prostocie i minimalizmie...GR.
Pablo 77
08-02-2010, 00:32
Jest Bdb:)
Po prostu super, spokój i wyciszenie.
Jak nie przepadam za ramkami, tak tutaj ta biała pasuje jak znalazł.
Pieknie delikatny kadr z mocnym akcentem. Moze odrobinke za ciemnyu ten akcent ale i tak wyszlo przednio.
GUINNESSts
08-02-2010, 02:24
Pieknie delikatny kadr z mocnym akcentem. Moze odrobinke za ciemnyu ten akcent ale i tak wyszlo przednio.
Przednio bo ciemno w tym akcencie. Wlasnie o to chodzi!!!
bardzo dobre zdjcie!
cieszy oczy i w pionie i w ramce!
ps. a gdzie dokladnie ta miejscowka?
moze zmierze sie z tematem...
tormentol
08-02-2010, 09:58
Znakomity fot. Świetnie wykorzystana okazja.
GUINNESSts
08-02-2010, 23:14
ps. a gdzie dokladnie ta miejscowka?
moze zmierze sie z tematem...
Jadac Ring of Kerry z Twojej strony przed Killarney po prawej wodospad (Torc Waterfall). 500m dalej po lewej brama do Muckross House. 500m dalej kolejna brama po lewej z parkingiem po przeciwnej. I prosciutko do jeziora o 7mej rano;):)
Seksowne E<
dla mnie matematyczne znaki;-) ale nie ukrywam, że bardzo seksownie i przyjaźnie podane:-D
Poważnie - świetna fotografia.
Jadac Ring of Kerry z Twojej strony przed Killarney po prawej wodospad (Torc Waterfall). 500m dalej po lewej brama do Muckross House. 500m dalej kolejna brama po lewej z parkingiem po przeciwnej. I prosciutko do jeziora o 7mej rano;):)
dzieki wielkie za namiary! tylko ta 7 rano...
Mark Kowalczyk
09-02-2010, 10:51
Zajebiaste. Jak Ty to robisz. oczywiście retorycznie.
Bartekkw
09-02-2010, 10:53
Fakt - zdjęcie jest super. Gratki :)
Rewelacyjne zdjęcie, gratuluję! :)
Dokładnie tak, jak to nam zaprezentowałeś, w szczególności zachwyca mnie dalekie tło i jego kolory, no i oczywiście nie w kwadracie! Gratuluję wspaniale wypatrzonej kompozycji.
Przylecialem tu na forum by zapisac sobie to zdjecie w ulubionych :) No ile tam bede razy to pisal! Gratulejszyn!
GUINNESSts
10-02-2010, 02:05
Przylecialem tu na forum by zapisac sobie to zdjecie w ulubionych :) No ile tam bede razy to pisal! Gratulejszyn!
A to tym bardziej dziekuje i Ciesze sie, ze sie Tobie i Wam wszystkim podoba:):):)