Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dark Requiems
Można pisać szczerze :)
http://img189.imageshack.us/img189/803/dsc7255.jpg
ostrytux
06-02-2010, 23:46
Można pisać szczerze :)
Widziałem wcześniej kilka Twoich fotografii z tego miejsca.
Szczerze powiem, że właśnie ten kwadrat zapadł mi na długo w pamięci!
fajne , co tu duzo pisac :-D
jest bdb, bardzo ciekawe miejsce świetnie wygląda ta fota :-D
Czuć moc na tej fotografii ...wykonanie bdb
Dzięki. To jeszcze podwójny bonus:
2
http://img28.imageshack.us/img28/3312/dsc7235square.jpg
3
http://img535.imageshack.us/img535/7205/dsc72712do1.jpg
Świetne Marcinie i cieszę się oglądając znowu Twoje prace tutaj.
trojka jak dla mnie tym razem ,ladnie to wszystko wkomponowales w ten poziom i jeszcze taka ladna woda
Nikonozaur
07-02-2010, 00:24
Co tu dużo mówić, super prace.
Numer 3 jest swietne! Wszystko tu gra i buczy;-) Bardzo ladnie woda wyszla, a kompozycja bardzo przemyslana!
downunder
07-02-2010, 00:34
Trójka jest zdecydowanie najlepsza, deklasuje w przedbiegach jedynkę i dwójkę. :D
Za moim poprzednikiem kapitalny i przemyślany kadr. ;)
Numer dwa i trzy podoba się :).
GUINNESSts
07-02-2010, 01:14
2 i 3 jest super. Na jeden to mnie te chmurki przerazily lekko i negatywnie. Chyba specjalnie to zrobiles:)
Sylvester
07-02-2010, 02:47
oooo ja 3 pieknosci, fajna ta czeluść
borregaard
07-02-2010, 10:02
Marcin,trójka superancka...:-D
Na dwójce już nie ma samolotu....:mrgreen:
malasana
07-02-2010, 11:36
Dla mnie 3 i zaraz po niej 1. Pieknie.
Przy pierwszym zdjęciu było hmm.. czegoś brakuje ale nie że brzydal;) Lepiej nic nie pisać.
Trójka po prostu się bardzo podoba.. może dlatego, że więcej przestrzeni i wiecej się dzieje
.
Jedynka wygrywa z dwojka....ale jak dla mnie trojeczka....doskonala!
Sebastianito
07-02-2010, 13:40
Jak dla mnie 3 rzadzi!
P.S. Ciekawe dlaczego nikt tym razem nie wytyka "rozmemlanej" wody? Czyzby nagle zaczela sie podobac?
Al Koholik
07-02-2010, 13:42
Jak dla mnie 3 rzadzi!
P.S. Ciekawe dlaczego nikt tym razem nie wytyka "rozmemlanej" wody? Czyzby nagle zaczela sie podobac?
Czyżby BW zaczęło ci się podobać? :wink:
Wszystkie kadry sa swietne, ale 3 jest poprostu MEGA :D
Czyżby BW zaczęło ci się podobać? :wink:
Dzięki za opinie :) .
Akurat tak mnie naszło z tym bw. Zresztą to są zdjęcia z samego wczesnego rana więc tylko połówka była w użyciu a koloru nie było za dużo dlatego poszło bw właśnie :) .
Al Koholik
07-02-2010, 14:01
Dzięki za opinie :) .
Akurat tak mnie naszło z tym bw. Zresztą to są zdjęcia z samego wczesnego rana więc tylko połówka była w użyciu a koloru nie było za dużo dlatego poszło bw właśnie :) .
Hhehe
Ja do BW nic nie mam. Sam lubię i często robię BW. Ta uwaga tyczyła się Sebastiana, który jeszcze nie tak dawno głosił jakieś herezje na temat BW i zarzekał się, że takich zdjęć komentował nie będzie, bo człowiek widzi w kolorze a nie w BW
Podoba mi się dwójka, choć dziwnie w nieskończoność idzie jedna linka z "żurawia". Na jedynce to ciemne niebo za bardzo odwraca wzrok od obiektu. Trójka jest dla mnie taka spłaszczona i rozjechana, jakby była robiona szerokim kątem, a może była.
Wszystkie są świetne, i wszystkie bym widział na ścianie, ale jednak pierwszy kadr najbardziej mnie przekonuje.
Bartekkw
07-02-2010, 23:15
Fantastyczne foto - wszystkie wersje mi leżą. Świetna kompozycja. Wrzucaj więcej bo coś ostatnio dawno Cię nie było..:)
Fantastyczne foto - wszystkie wersje mi leżą. Świetna kompozycja. Wrzucaj więcej bo coś ostatnio dawno Cię nie było..:)
Dzieki, dzieki :) . Postanowilem, ze wrzucc bede raz na tydzien tak coby sie nie przejadlo :D .
martinez
07-02-2010, 23:31
Jeśli mam pisać szczerze... to trójka dla mnie jest rewelacyjna, przepiękna praca Marcinie... pozostałe dwie też ładne, no ale trójka to jest moc :)
Sebastianito
08-02-2010, 00:24
Hhehe
Ja do BW nic nie mam. Sam lubię i często robię BW. Ta uwaga tyczyła się Sebastiana, który jeszcze nie tak dawno głosił jakieś herezje na temat BW i zarzekał się, że takich zdjęć komentował nie będzie, bo człowiek widzi w kolorze a nie w BW
zadne herezje... musi poprostu przyjsc czas kiedy sie zachlysne fotografia klasyczna i sam moze zaczne fotografowac w czarno-bieli.
Pablo 77
08-02-2010, 00:25
Świetne prace,ale stawiam na nr 3:)