PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W oczekiwaniu na dobre światło....

Bartekkw
04-02-2010, 12:45
Taki "landszaftowy backstage" zanim zrobiłem kilka ujęć. Miejsce - Londyn....Pewnie dostanie mi się po uszach...:)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img709.imageshack.us/img709/1087/backstage1.jpg)

bil78
04-02-2010, 13:40
hmmm takie o wszystkim i o niczym to zdjęcie nie wiem na czym się skupić

Bartekkw
04-02-2010, 13:52
hmmm takie o wszystkim i o niczym to zdjęcie nie wiem na czym się skupić

No masz przeca zakochaną parke w silnym punkcie :)

krzysztofz24
04-02-2010, 14:03
Rzeczywiscie,takie o wszystkim i o niczym...ale jakos mi tak sie fajnie na nie patrzy(sam nie wiem czemu;-) ) ,mozna chwile dluzej zawiesic wzrok.

Z ta zakochana para trafna uwaga;-) ,nawet to ciekawie wyglada na tym czasie ktory zastosowales do zdjecia - takie troszke klimatyczne,te lekko rozmyte postacie.
Mozna by tu stworzyc pewien ciag myslowy;-): rozmyte->ulotne->romantyczne...Toz to krajobaz na walentynki jak znalazl:mrgreen:

P.S A ,co jesli to nie jest zakochana para...tylko oni sie kloca? To diametralnie zmienia moj odbior fotki:mrgreen:

Bartekkw
04-02-2010, 14:19
Rzeczywiscie,takie o wszystkim i o niczym...ale jakos mi tak sie fajnie na nie patrzy(sam nie wiem czemu;-) ) ,mozna chwile dluzej zawiesic wzrok.

Z ta zakochana para trafna uwaga;-) ,nawet to ciekawie wyglada na tym czasie ktory zastosowales do zdjecia - takie troszke klimatyczne,te lekko rozmyte postacie.
Mozna by tu stworzyc pewien ciag myslowy;-): rozmyte->ulotne->romantyczne...Toz to krajobaz na walentynki jak znalazl:mrgreen:

P.S A ,co jesli to nie jest zakochana para...tylko oni sie kloca? To diametralnie zmienia moj odbior fotki:mrgreen:

No właśnie ta chwila zwróciła moją uwage. Myślę że jakbym zmienił temat na np "Zakochani w landszafcie" lub jakoś inaczej to od razu byłoby wiadomo na czym się skupić....Dlatego też umieszczeni są w tym konkretnym miejscu w kadrze. Reszta to tylko "wielkomiejskie" tło...Dzięki za komentarz

Poza tym po skosie na molo jest kolejna parka....miejse ewidentnie wyzwalające uczucia wśród młodych Londyńczyków. Notabene było tam pełno spacerujących parek :)
Od pewnego czasu staram się znaleźć w krajobrazie coś co pozwoli dłużej skupić się na zdjęciu - nie tylko efekciarski strzał z wypasionymi kolorami. Czy tak jest w tym przypadku to poddaje już pod Waszą ocene :)