Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Narew
Okolice Siekierek, jesienią pięknego szczupaka tam wyjąłem, teraz ciężko dojść :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img215.imageshack.us/img215/2329/240127.jpg)
Ładnie Ci to wyszło :) Pierwszy plan jest dobrze wpasowany, śnieg i jego faktura jak najbardziej ok, a krzaczysko urozmaica. Dalsze plany również miłe dla oka - spokojne i mroźne (woda sprawia wrażenie wręcz zagęszczonej od temperatury). Podoba się ;)
Mroźnie. Ładnie
...naturalnie i spokojnie - dodałbym jeszcze od siebie :)
Pozdrawiam.
Bartekkw
04-02-2010, 14:40
Fajnie wyszło - dobrze że nie wyostrzyłeś dalszego planu tak jak to większość tutaj robi - dzięki temu jest przestrzeń i głębia. Podoba się
krzysztofz24
04-02-2010, 15:13
Ładnie Ci to wyszło :) Pierwszy plan jest dobrze wpasowany, śnieg i jego faktura jak najbardziej ok, a krzaczysko urozmaica. Dalsze plany również miłe dla oka - spokojne i mroźne (woda sprawia wrażenie wręcz zagęszczonej od temperatury). Podoba się ;)
Pozwole sie podpisac obiema rekami:-) , ladna ta fotka...
Ten kadr zdecydowanie najlepszy z ostatnich, które prezentowałeś :).
Bardzo ładnie pokazana, mroźna, "leniwa" zima.
Śnieg jest biały z wyraźną fakturą. Taki mi się podoba.
Jest OK :).
borregaard
04-02-2010, 18:29
Ten kadr zdecydowanie najlepszy z ostatnich, które prezentowałeś :).
Bardzo ładnie pokazana, mroźna, "leniwa" zima.
Śnieg jest biały z wyraźną fakturą. Taki mi się podoba.
Jest OK :).
:shock:...Dżizus,co za wyznanie...:mrgreen: :mrgreen:
Fota bez szału,ale OK,dobrze zrobiona!...:-D
GUINNESSts
04-02-2010, 21:39
Tak rzeczke pokaazac. Mnie sie podoba. Jesem na tak. Kadrowo bardzo czytelne:)
Przyjemnie się ogląda, brakuje trochę ostrości na dalszym planie :-) oj pouganiałbym się na takiej wodzie za szczupakiem :-)
oj pouganiałbym się na takiej wodzie za szczupakiem :-)
na tym odcinku łowiłem takie przeciętne sztuki i tak o tym odcinku myślałem, średni na szczupaka do pewnej burzy. Przesiedziałem kilka minut w samochodzie jak przejdzie. Wyszedłem i co rzut siedzi mały, sredni nic większego. Po drugiej stronie siedział dziadek na gruntówke łapał. Zobaczył, że u mnie co rzut "sztuka" zwinął wędki i wyciągnął spining. Pierwszy rzut 97 cm, druki 87 cm i pojechał do domu. Moja sztuczna szczęka jeszcze gdzieś tam leży :)
Jak będzie w okolicy :) daj znać zabiorę w super miejscóweczki.