Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Klasztorny dziedziniec
malasana
01-02-2010, 22:08
Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img63.imageshack.us/img63/4327/francia02small.jpg)
Lustplyt
01-02-2010, 22:15
Super klimat bardzo fajny kadr SUPER
Aleś świetną fotę ustrzeliłeś. Bardzo mi się podoba .
Masz mozlwość uczestniczyć w sytuacjach niecodzennych ( zime mam na myśli ) w tamtym kraju, i do tego nie marnujesz okazji dla utrwalenia tych chwil. Wspaniale...
Pozdrawiam
malasana
01-02-2010, 22:48
Masz mozlwość uczestniczyć w sytuacjach niecodzennych ( zime mam na myśli ) w tamtym kraju
Musze sprostowac, w wiekszosci tego kraju zima jest zjawiskiem jak najbardziej normalnym. A zimy sa tu srogie... Dzieki za odwiedziny!
Można by rzec szronem malowane. Ładny kadr i kolorystyka bardzo ładnie delikatnie wpasowująca się w ten szron.:)
Piekne zdjecie. Mam tylko wrazenie, ze robiles to zdjecie kadrujac w dol i przez to zbiegaja Ci sie krawedzie budynkow po obu stronach tego obelisku ale i tak mi sie podoba. Miales super malarskie swiatlo tego dnia. Czekam na kolejne zdjecia z tego pleneru.
Super klimat, niesamowita fota.
malasana
02-02-2010, 09:52
Czekam na kolejne zdjecia z tego pleneru.
Na pewno cos jeszcze pokaze:)
malasana
02-02-2010, 10:09
Piekne zdjecie. Mam tylko wrazenie, ze robiles to zdjecie kadrujac w dol i przez to zbiegaja Ci sie krawedzie budynkow po obu stronach tego obelisku
Nic Ci nie umknie, rzeczywiscie tak bylo:)
Inkognito
02-02-2010, 10:30
Takie mocno bajkowe ;)
malasana
02-02-2010, 10:41
Takie mocno bajkowe ;)
Taka atmosfera mi sie marzyla:)
... wow!
troche jak rysunek.
Klimat - pierwsze słowo które przyszło mi do głowy. Pięknie Ci to wyszło :)
zacne, świetny klimat miejsca...
borregaard
02-02-2010, 18:03
Bardzo dobre,delikatne,nastrojowe..Dobrze zrobione poza......geometrią...:mrgreen:
Rewelacyjnie, świetnie wyszedł ten szron.
No klimacik tu jest nie powiem.
Tylko pojechałbym stemplem jedną rzecz, albo jedną przemieścił, ale nie lubię się czepiac szczegółów :)
Al Koholik
05-02-2010, 20:28
Wracam do tej foty jeszcze raz i chciałbym zasugerować cięcie tuż pod pomnikiem do kadru poziomego. Tak jak jest obecnie ginie przestrzeń. Jak przytniesz dół fota nabiera głębi sprawia wrażenie obrazu przestrzennego... tak tylko sugeruję co by bardzo dobre zrobić bardzo lepszym :wink:
Inkognito
07-02-2010, 17:32
To Al Koholik, nie słuchaj go ;)
Bruk na pierwszym planie jest zajebiaszczy! :)
Jakub Klimczak
07-02-2010, 22:21
Świetne.