Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Lusterko
Al Koholik
26-01-2010, 22:06
Pewnie już ostatnie zdjęcie z tego pleneru... z dedykacją dla Grega :wink:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/4dvj8iqhj497l6dq709f.jpg)
wersja nieregulaminowa (http://www.iv.pl/images/4e1jha64cw62qld8pkw5.jpg)
Sadysci cholera!
Dzieki za dedyk, no i pieknie znowu!
borregaard
26-01-2010, 22:16
No kolory ,kadr....do przyjęcia,ale sakramencko pomiędzy gorkami świeci.....
Al Koholik
26-01-2010, 22:20
No kolory ,kadr....do przyjęcia,ale sakramencko pomiędzy gorkami świeci.....
Tobie to to za cholerę nie dogodzi :mrgreen:
Kadr ciekawy sam w sobie nawet w tej maliźnie. Piszę tak, bo ani pokazane zdjęcie, ani skierowany link nie pokazują szczegółów tego zdjęcia. Trudno przez to je ocenić kolorystycznie. :)
GUINNESSts
26-01-2010, 22:35
No kurde pieknie. Wszystko na miejscu. Swiato tam gdzie powinno. Kadr zaczyna sie od lewej kepka trawy. Konczy zamykajacymi gorkami. Bardzo mi sie podoba:):):)
borregaard
26-01-2010, 22:38
Tobie to to za cholerę nie dogodzi :mrgreen:
Już taki dziad jestem....:mrgreen:
A tak serio.....robicie ekstra foty,ale....zamiast wstawiać z szybkością pepeszy,może czasami warto na to spojrzeć kilka razy....?..Al,to nie tylko i akurat do Ciebie....Tak mnie, ogólnie,naszło..:mrgreen:
Al Koholik
26-01-2010, 22:48
Jyż taki dziad jestem....:mrgreen:
A tak serio.....robicie ekstra foty,ale....zamiast wstawiać z szybkością pepeszy,może czasami warto na to spojrzeć kilka razy....?..Al,to nie tylko i akurat do Ciebie....Tak mnie, ogólnie,naszło..:mrgreen:
Ja tam nie umiem siedzieć nad fotą cały dzień. Szybka akcja i gotowe. Im dłużej siedzę nad czymś tym mi to gorzej wychodzi. A co do tej foty to to nie jest jakaś moja sztandarowa fota i ją tak luźniej potraktowałem. Jakoś nie wyobrażam sobie jej na ścianie... nie mam takich długich ścian :wink:
I wiem, że nie tylko mnie się czepiasz, bo czepiasz się wszystkich po kolei. Z drugiej strony to może i dobrze. Ktoś tu porządku pilnować musi.
Bartekkw
26-01-2010, 22:53
Ładnie jest - ale faktycznie lokalnie za jasno :)
borregaard
26-01-2010, 22:59
Ja tam nie umiem siedzieć nad fotą cały dzień. Szybka akcja i gotowe. Im dłużej siedzę nad czymś tym mi to gorzej wychodzi. A co do tej foty to to nie jest jakaś moja sztandarowa fota i ją tak luźniej potraktowałem. Jakoś nie wyobrażam sobie jej na ścianie... nie mam takich długich ścian :wink:
I wiem, że nie tylko mnie się czepiasz, bo czepiasz się wszystkich po kolei. Z drugiej strony to może i dobrze. Ktoś tu porządku pilnować musi.
Jak się nie chce i nie potrafi fot robić,to można,przecież....cieciem być.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Może to komuś pomoże,kto wie...?
Marcin T
26-01-2010, 23:06
Ja tam nie umiem siedzieć nad fotą cały dzień. Szybka akcja i gotowe. Im dłużej siedzę nad czymś tym mi to gorzej wychodzi.
Nie trzeba siedzieć cały dzień. Wystarczy otworzyć ją na drugi dzień i zobaczyć świeżym spojrzeniem.
A lusterko samo w sobie jest bardzo ładne.
ostrytux
26-01-2010, 23:40
A lusterko samo w sobie jest bardzo ładne.
Ono w zasadzie "robi" tą fotografię :)
grudzinsky
26-01-2010, 23:41
Al odbilo Ci i to niezle ;)
a na marginesie...jak juz wspomniano wczesniej zaswiecilo miedzy szczytami i to naprawde razi ;)
do tego wszystkiego mogles potraktowac pozostalych plenerowiczow latka ;)
powalcz na nowo z ta fota bo warto! na duzej wersji przejscia tonalne widac na niebie z prawej strony (takie duze piksele tez tam widac)
Ty byc moze nie powiesisz na scianie, ale moze znajdzie sie ktos kto by chetnie powiesil :) mam w wypoczynkowym 6m sciany do zagospodarowania ;) ale pogadac mozemy dopiero po poprawkach :razz:
Sebastianito
26-01-2010, 23:44
Zazdroszcze calej szostce widoku, spokojnej wody i mrozu... tego sie nie dalo zepsoc! Poprostu PIEKNIE!
borregaard
26-01-2010, 23:45
Al odbilo Ci i to niezle ;)
a na marginesie...jak juz wspomniano wczesniej zaswiecilo miedzy szczytami i to naprawde razi ;)
do tego wszystkiego mogles potraktowac pozostalych plenerowiczow latka ;)
powalcz na nowo z ta fota bo warto! na duzej wersji przejscia tonalne widac na niebie z prawej strony (takie duze piksele tez tam widac)
Ty byc moze nie powiesisz na scianie, ale moze znajdzie sie ktos kto by chetnie powiesil :) mam w wypoczynkowym 6m sciany do zagospodarowania ;) ale pogadac mozemy dopiero po poprawkach :razz:
Grudzinski,włącz jakieś sensowne fonty,bo za chol...ę nie kumam....