Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zimno u nasss!!!!
+1 i zamarzniete jezioro....wow!
Mnie przypadl do gustu ten kadr mimo, iz bez sztafazu;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=hkmu7yk166b35u84dnna.jpg)
Nie chce was zalamywac ale mam tego wiecej:D
To z dzisiaj, czy z poprzedniego wypadu ?
Mnie sie podoba, bez sztafarzu ale szeroki + odbicie chmur stworzyły niezłą dynamikę.
To z dzisiaj, czy z poprzedniego wypadu ?
Mnie sie podoba, bez sztafarzu ale szeroki + odbicie chmur stworzyły niezłą dynamikę.
Tak z dzisiaj, poszedlem podszkolic kolege w obrobce.....a on mnie namowil na szybki wyskok (hehe namawiac nie musial) szkoda tylko ze za pare minut bylo juz po swietle!
krzysztofz24
26-01-2010, 19:43
Kolory jak zwykle ok i fajne lusterko wyszlo
P.S Przed chwila spojrzalem na termometr za oknem -17stC...mysle,ze troche jednak przesadziles z tytulem;-)
borregaard
26-01-2010, 19:47
Jeśli to Sigma,to zmieniła Ci kolorki na "+"...:-D
Jeśli to Sigma,to zmieniła Ci kolorki na "+"...:-D
Sigma, sigma......kurcze inaczej swiat widze tym szklem.....jest swietne!
Proac150
26-01-2010, 20:09
Ładne foto, ale o zimnie to Ty niewiele wiesz :)
wojtek6308
26-01-2010, 20:18
Ładnie i szeroko jak na sigmę przystało :) , kolorki też ładne.
Sebastianito
26-01-2010, 20:53
Gregu, cos Ci szaro buro wyszlo...
borregaard
26-01-2010, 20:57
Gregu, cos Ci szaro buro wyszlo...
Sebastian,na czym oglądasz...?..Serio...
Sebastianito
26-01-2010, 21:10
HP skalibrowany... szalu nie ma ale widze :)
Seba trudno mi sie ustowsunkowac do twojej wypowiedzi......!
borregaard
26-01-2010, 21:23
HP skalibrowany... szalu nie ma ale widze :)
No to nie wiem...kolorki w centrum ładne,pastelowe,choć nasycone ,a reszta też w normie,bardziej stonowana....Troszkę,na cyplu,jasna pistacja wylazi,ale tego jest mało i to detal :)
No i nie wiem o co tobie chodzi Seba...kolorki sa jakie sa.....u mnie wydaja sie ladne;)
GUINNESSts
26-01-2010, 22:58
No jak to bez? Sztaflaz jak sie patrzy Grzegorz. Idealny!!! I za to mi sie podoba:)
Pablo 77
26-01-2010, 23:40
Sigma, sigma......kurcze inaczej swiat widze tym szklem.....jest swietne!
I to włąśnie mi sie w Sigmie podoba:mrgreen:
Fajna fota:)
Sebastianito
26-01-2010, 23:46
Tak Mi sie jakos napisalo... kolorki widze ale jakos mi to niebo i to odbicie w wodzie nie podchodzi. Kolorki jak najbardziej na plus... ale sam nie wiem jak sie ustosunkowac do tej fotografi. Nie jest zla, szalu tez nie ma... Kurde ale Cwieka mi zabiles.
jest oddech ...podoba sie
Nikonozaur
27-01-2010, 02:20
Zielone niebo nad górami w dalekim planie, jakoś tego nie czuję. I w ogóle kolorystyka jakaś... hmm... odrealniona? Bliżej mi do opinii Sebastiana.
borregaard
27-01-2010, 02:26
Zielone niebo nad górami w dalekim planie, jakoś tego nie czuję. I w ogóle kolorystyka jakaś... hmm... odrealniona? Bliżej mi do opinii Sebastiana.
Jędruś,co przyjmujesz...?....:mrgreen: Górki są szmaragdowe,to fakt,ale niebo.....?
Nikonozaur
27-01-2010, 02:39
Jędruś,co przyjmujesz...?....:mrgreen: Górki są szmaragdowe,to fakt,ale niebo.....?
Ja tylko mleczko chlipię, na wybielenie chmurek i śniegu... :mrgreen:
Nad górami jest wyraźna zielonkawa poświata. No nie jest to zielony jak trawa na wiosnę, ale nie wygląda to dobrze mz. Obrazek (http://www.iv.pl/images/ybjx6t49d8xkbz6wqg2e.jpg), róg wskazuje miejsce poboru.
Ja tylko mleczko chlipię, na wybielenie chmurek i śniegu... :mrgreen:
Nad górami jest wyraźna zielonkawa poświata. No nie jest to zielony jak trawa na wiosnę, ale nie wygląda to dobrze mz. Obrazek (http://www.iv.pl/images/ybjx6t49d8xkbz6wqg2e.jpg), róg wskazuje miejsce poboru.
AAsssss sie uparl......no jest inaczej!;):D
A tak na serio to fiolecik mi na niebie wyszedl i balansem kolorow sie ratowalem.......stad pewnie ta poswiata:(
(...)
Mnie przypadl do gustu ten kadr (...)
I wszystko w tym temacie ;)
Nikonozaur
27-01-2010, 12:14
AAsssss sie uparl......no jest inaczej!;):D
A tak na serio to fiolecik mi na niebie wyszedl i balansem kolorow sie ratowalem.......stad pewnie ta poswiata:(
Może po tym mleczku złapałem jakąś fazę... W końcu 3,2% to nie w kij dmuchał. :mrgreen: