Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wierzba - [Nemeth]
Witam
Taka malutka. Ale wierzba.
:twisted:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img705.imageshack.us/img705/7040/vistulariver.jpg)
Wisła.
pozdr.
:D dobre! "wszyscy maja wierzby....mam i ja":mrgreen:
Jak to u Ciebie, przemyslane i dobrze wykonane!
Lubię wierzby, ... ale ta, .... odlot. Niebanalnie.
To, co przede wszystkim uderza w tym kadrze, to zderzenie natury z betonowym przyczółkiem.
Kolory i spokój bijący z tej fotografii powodują, że bardzo przyjemnie się na nią patrzy.
Bardzo fajna praca :).
Świetne zdjęcie, do podziwiania na dłużej
Lubię zdjęcia autora.... ale tutaj to jakoś jednak nie jestem tak zachwycony jak pozostali :p Szkoda, że te chmurki nie leciały przez całe niebo... to jest chyba to czego mi najbardziej w tym zdjęciu brakuje.
EDIT:
Ale fajnie wygląda obrócone o 180 stopni :D
(...)Szkoda, że te chmurki nie leciały przez całe niebo... to jest chyba to czego mi najbardziej w tym zdjęciu brakuje.
(...)
Ano szkoda, ale to już cały urok fotografii krajobrazowej. Nie da się wszystkiego zaplanować i wszystkiego ustawić :)
borregaard
26-01-2010, 09:02
Fajnie zrobione,dobry kolor.Podoba mi się,bo przypomina mi moje, póżnojesienne łowienie z "główek" na Wiśle....:-D
Tym razem bede na nie. Sam nie wiem czemu. Takie ogole odczucie ze mi to po prosty nie gra
borregaard
26-01-2010, 09:26
Tym razem bede na nie. Sam nie wiem czemu. Takie ogole odczucie ze mi to po prosty nie gra
Rafałku,a były razy na tak.....? :mrgreen: :mrgreen:
Rafałku,a były razy na tak.....? :mrgreen: :mrgreen:
No wiesz..... Ja chyba zaczne kolekcjonowac watki gdzie jestem na TAK. Potem bede tylko liste wklejal zeby nie bylo ze taki zupelnie zepsuty malkontent jestem :D
A MAcka prace bardzo lubie. Tzn w wiekszosci ;)
To oczywiście Wisła w Toruniu. Mam taki sam kadr :)
krzysztofz24
26-01-2010, 12:46
To, co przede wszystkim uderza w tym kadrze, to zderzenie natury z betonowym przyczółkiem.
Kolory i spokój bijący z tej fotografii powodują, że bardzo przyjemnie się na nią patrzy.
O dokladnie to co powyzej. Kolejny swietny kwadracik, gratuluje pomyslu na foto.