PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Jest coś w tym zdjęciu?

wizja
23-01-2010, 21:36
hej, Szanowna Komisjo (ekhm :)) czyjest cokolwiek w tym zdjęciu czy nic? Mam jakieś migotanie w potylicy, że coś jest, ale może to tylko sentyment. Przedstawia boliwijską dziewczynkę pędzącą na spotkanie koleżanek. Z góry dzięki za iluminację :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://strzelecki.org/tmp/Psoty2.jpg)

Włóczykij
24-01-2010, 09:46
"czyjest cokolwiek w tym zdjęciu czy nic?"

W tym muszą być promile! ;) Bo aż mi się we łbie zakręciło :)
A na poważnie. Trochę za mało treści w tym zdjęciu. Tło rozmyte (jakoś tak sztucznie), dziewczynka też. Nie ma na czym skupić wzroku. Gdybyś nie napisał co przedstawia to zdjęcie to nie wiedziałbym o co chodzi. Tak to widzę, ale ja tam jestem człek nieskomplikowany, o wnętrzu prostym jak drzewce od halabardy, więc na sztuce się nie bardzo wyznaję.:)

Mikołaj
24-01-2010, 16:40
Coś jest ale za mało aby było dobre. to rozmazane tło jest dobre żeby coś się na nim wydarzyło ale nie ma tego ''cosia''. za mało treści, opowieści. Może jako tło do czegoś?

sailor
24-01-2010, 16:45
wyslij na WPP tylko z opisem ze nie na spotkanie kolezanek ale ze na pierwszy dzien szkoly i jest spozniona i bardoz sie spieszy, a w ogole pochodzi z biednej rodziny ktora pol roku zbierala kase na ubranko. dopisz jeszcze pare zdan i pierwsza nagroda murowana. i wcale nie zartuje.

wizja
24-01-2010, 18:41
sailor rozumiem, że WPP jakoś musiało Ci podpaść ;) Bo żebyś się nie zdziwił oglądając zwycięskie foty 2011 ;) Kurde, 17 stycznia minął mi tegoroczny termin ;)

sailor
24-01-2010, 18:45
sailor rozumiem, że WPP jakoś musiało Ci podpaść ;)

zaraz tam podpasc - po prostu od lat widze tendencje zdjec ktore same soba nic nie przedstawiaja, a dokleja sie do nich 2 strony opisu by dorobic ideologie. twoja fota i tak jest lepsza od polowy wyroznionych wiec nie ma sie co zastaawiac :D

Bo żebyś się nie zdziwił oglądając zwycięskie foty 2011 ;)

z przyjemnoscia sie zdziwie .. i jeszcze na flaszke zaprosze :)

Kurde, 17 stycznia minął mi tegoroczny termin ;)
tez sie zgapilem :P