Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Mleko
Witam,
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/01/20b0klj-1.jpg
źródło (http://i50.tinypic.com/20b0klj.jpg)
Dla mnie miazga! :) świetne
Fajnie ale trzepne sie kadru....szkoda tego osniezonego kamienia....
wojtek6308
23-01-2010, 13:49
No to ostro się rozlało :) Bardzo ładna fotka.
Wiem, ale na prawde inaczej sie nie dalo - te kamienie sa wysoko, pelno lodu tam jest i tak reke tam rozwalilem:-) Mi nie przeszkadza, ale Wam jak najbardziej moze:-)
Dzieki.
Greg, mógłbyś napisać jakąś legendę do swojego komentarza, bo nic z niego nie rozumiem w obecnej formie?
Zdjęcie ciekawe, inne...ale nie jestem pewien czy mi się podoba :)
Dla mnie ten ośnieżony kamień nic nie wadzi, a nawet pasuje :)
Bardzo ładne. Tylko szkoda, że nie kwadrat :P
Bardzo ładne. Tylko szkoda, że nie kwadrat :P
Macku w kwadracie byloby za wąsko. Nie sądzisz?
borregaard
23-01-2010, 14:15
Dla mnie miazga! :)
I dla mnie.....kompletnie zmiażdżona woda i tak ,w sumie,nie wiadomo co to....Wypada przyjąć,że ....mleko..:mrgreen:
I dla mnie.....kompletnie zmiażdżona woda i tak ,w sumie,nie wiadomo co to....Wypada przyjąć,że ....mleko..:mrgreen:
A niebo nie zmiazdzone:-) Z reszta Ty sie nie znasz - masz tylko 260 postów:mrgreen::mrgreen:;-)
Greg, mógłbyś napisać jakąś legendę do swojego komentarza, bo nic z niego nie rozumiem w obecnej formie?
Zdjęcie ciekawe, inne...ale nie jestem pewien czy mi się podoba :)
Hehe.....
trzepne - przyczepie
szkoda osniezonego kamienia - tzn szkoda ze uciety....;)
borregaard
23-01-2010, 14:20
A niebo nie zmiazdzone:-) Z reszta Ty sie nie znasz - masz tylko 260 postów:mrgreen::mrgreen:;-)
No świeżak jestem ,ale mam nieodparty urok osobisty,talenty,ahtystyczną duszę i się....staram.....Zapomniałbym ..gardzę kolorem :mrgreen: :mrgreen:
No świeżak jestem ,ale mam nieodparty urok osobisty,talenty,ahtystyczną duszę i się....staram.....Zapomniałbym ..gardzę kolorem :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
martinez
23-01-2010, 14:24
Ooo, mleko się rozlało :mrgreen:
Może by tak kwadracik... :)
jest dobre - lubię mleko :) z kamieniem to niestety mają rację, gdyby był bez śniegu to cięcie nie rzucałoby się tak w oczy
Macku w kwadracie byloby za wąsko. Nie sądzisz?
Jakbyś ciął poziom to jak najbardziej ale mnie takie bezeceństwo Ci sugerować nawet nie przyszło przez myśl.
A dwie klatuchny machnąć się nie chciało? ;)
Jedną na kamienie z horyzontem na 2/3 a drugą z niebem na 4/5 kadru ;)
Mz kamieni nieco za mało w kadrze. Ale konwersja za to niczego sobie.
poprzez ucięty kamień o którym wspomniał Greg kadr robi wrażenie niezamkniętego, dośc mocno rzutuje to na odbiór fotki gdyż motyw jest bardzo prosty a ucięcie robi wrażenie fotografii nie ukończonej - natomiast konwersja jak zawsze super :-D
Niebo petarda :mrgreen:!
A kamyka szkoda :(.
Ale praca zasługuje na szacunek :).
Podoba się :).
strasznie mi sie podoba niebo po prostu super , calosciowo ok
Proac150
23-01-2010, 16:44
Z samej lewej brakuje mi widocznego horyzontu (jak z prawej) z tą uwagą ślicznie :)
Z samej lewej brakuje mi widocznego horyzontu (jak z prawej) z tą uwagą ślicznie :)
Wiedziałem, ze ktos to mi to powiem:-) Niedawno sam sie to zobaczyłem, tak wiec do poprawki;-)
Jakbyś ciął poziom to jak najbardziej ale mnie takie bezeceństwo Ci sugerować nawet nie przyszło przez myśl.
A dwie klatuchny machnąć się nie chciało? ;)
Jedną na kamienie z horyzontem na 2/3 a drugą z niebem na 4/5 kadru ;)
Kurcze nie chcialo sie;-) Ale dobry pomysl:-)