Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Kelner
malasana
22-01-2010, 20:35
Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img638.imageshack.us/img638/7264/night01small.jpg)
SzymonWojciechowski
22-01-2010, 20:54
Raczej jestem na nie, ładna konwersja, ładny kawałek architektury ale sam kelner nie "gada" :-D
Myślę że mogłoby być ciekawiej jakby szedł w poprzek kadru...
a ja na TAK, za dobrą kompozycję, konwersję i za to, że do mnie ten gość gada (choć lepiej bym patrzył gdyby był wyraźny)
jego spacer świetnie tnie pustkę tego miejsca i zmienia charakter zdjęcia (przestaje być architekturą), sama pustka zastanawiająca, nietypowa dla takich miejsc
ładnie zagrane
A mnie się wydaję że to zdjęcie ma w sobie duszę (i nie mówię tutaj o "duchu" kelnera), bardzo dobrze oddany klimat miejsca
malasana
23-01-2010, 11:48
jego spacer świetnie tnie pustkę tego miejsca i zmienia charakter zdjęcia (przestaje być architekturą), sama pustka zastanawiająca, nietypowa dla takich miejsc
Dzieki, taki wlasnie byl cel. Bylo pusto, bo zimowym wieczorem zrobilem to zdjecie - chwilowo nie ma sezonu turystycznego:) A czy lepszy rozmyty kelner czy ostry? Osobiscie mysle, ze nieostra postac dodaje charakteru, klimatu zdjeciu.
Dzieki za opinie!
z pomocą długiego czasu zdjęcie nabrało tajemnicy - podswiadomie chcemy zobaczyć tytułowego kelnera i fotka jest inrygujaca dorzucajac dobry kadr i konwersje w moim odczuciu autor zrobił dobre ciekawe zdjecie :)
damciop03
25-01-2010, 20:47
Zdjęcie nawet ciekawe ze względu na to, ze zero ludzi przy stolikach a ten kelner wygląda jakby był zaganiany:D
malasana
25-01-2010, 20:49
Zdjęcie nawet ciekawe ze względu na to, ze zero ludzi przy stolikach a ten kelner wygląda jakby był zaganiany:D
Biegl w moja strone... Przegonic mnie hehe:)
damciop03
25-01-2010, 20:57
Biegl w moja strone... Przegonic mnie hehe:)
Chyba , że tak:D może dlatego bo chciał donieść szybko menu, żeby chociaż jednego klienta załapać:D
A moze duch kelnera?
Sorki ale akurat to do mnie nie przemawia, patrzac na inne Twoje prace ...
malasana
02-02-2010, 13:39
A moze duch kelnera?
Sorki ale akurat to do mnie nie przemawia, patrzac na inne Twoje prace ...
Coz, z duchem mi sie to od razu skojarzylo. A poszukiwac trzeba zawsze, czasami podoba sie szersze, czasami wezszej publice. A czasami tylko mi:) Dzieki za komentarz.
pawelpiotrm
02-02-2010, 13:42
Chyba było by lepiej jakbyś walną go lampą. Trochę byłby ostrzejszy ale ruch pewnie przy tym czasie by pozostał. Zdjęcie mi się bardzo ;-)