Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Hai Yen Le
casanova
21-01-2010, 17:58
Modelka: Hai Yen Le
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img686.imageshack.us/img686/6808/natportraitreadynikonfo.jpg)
D300
50mm
Jestem bardzo ciekawy Waszych opinii...
Pozdrawiam
Fajny kadr, makijaż i światełko. Jedyne co mi przeszkadza to włosy pod uchem - wyglądają jak siano. Może za mocno podostrzone?
casanova
21-01-2010, 18:11
Tu sie zgodze... Nie chcialem za bardzo zgubic ostrosci po zmniejszeniu i dlatego tak wyszlo... Dzieki za dobre spostrzezenie
Pozdrawiam
Bardzo fajne, choć gdybym miał się do czegoś doczepić to średnio mi się widzi odbłysk w oku.
casanova
21-01-2010, 19:03
Dzieki! Mam jeszcze samo oko... (tak chciala to zrobic pani Make Up Artist) nad ktorym jeszcze chwilke posiedze - strzal na potrzeby wydrukowania biznes kartek... ;)
bardzo ladnie :) podoba sie :D
Jedyne co mi przeszkadza to włosy pod uchem - wyglądają jak siano.
U Azjatów? Niemożliwe! LOL Komentarz czyta się w ten sposób, jakby przeszkadzały ci skośne oczy ;)
Fajne odbicie w oku. Wygląda jak świecznik.
nonnatus
22-01-2010, 03:16
...stylizacja i panna super, ale mam wrażenie jakby światła nie wystarczyło już na czoło... i coś mi tu zgrzyta.
zgaduję, ale pewnie robileś na małej przestrzeni i modelina lekko Ci się wychylila za światla.
casanova
22-01-2010, 14:35
zgaduję, ale pewnie robileś na małej przestrzeni i modelina lekko Ci się wychylila za światla.
Zgadles! :D
U Azjatów? Niemożliwe! LOL Komentarz czyta się w ten sposób, jakby przeszkadzały ci skośne oczy ;)
Fajne odbicie w oku. Wygląda jak świecznik.
Przeca widać, że zniszczone farbowaniem, kolor skóry nie ma tutaj nic do rzeczy. Ja tam do azjatów nic nie mam, a siostrzenica mi się niedawno urodziła kawa z mlekiem, więc uprzedzeń u mnie niet. Człowiek jest człowiek, w każdym kolorze może być wporzo lub kawał s..... Dałoby się to poprawić i dlatego to napisałem :) I nie doszukuj się drugiego dna, tam gdzie go nie ma :p
Przeca widać, że zniszczone farbowaniem, kolor skóry nie ma tutaj nic do rzeczy. Ja tam do azjatów nic nie mam, a siostrzenica mi się niedawno urodziła kawa z mlekiem, więc uprzedzeń u mnie niet. Człowiek jest człowiek, w każdym kolorze może być wporzo lub kawał s..... Dałoby się to poprawić i dlatego to napisałem :) I nie doszukuj się drugiego dna, tam gdzie go nie ma :p
Ha, ha! Zupełnie co innego miałem na myśli :) Większość dziewczyn i chłopaków z dalekiego wschodu których znam ma po prostu włosy jak szczotka i trzeba się na prawdę namęczyć, żeby coś z tym zrobić. Ale chyba taka natura człowieka, że chcemy akurat to (fryzurę), czego nie mamy z natury. Nie pisałem o tym, że komuś może przeszkadzać pochodzenie (źle mnie zrozumiałeś), tylko o tym, że nie ma sensu krytykować prostych włosów Azjatów, dredów białasów i kręconych włosów czarnoskórych ulizanych i wyprasowanych żelazkiem. Cudów nie ma, bez dobrego fryzjera takie operacje nigdy nie będą wyglądały rewelacyjnie. Lepiej napisać o zdjęciu, ewentualnie wspomnieć, że stylizacja słaba.
Nie podoba mi sie:
-- swiatlo od dolu,
-- jego ilosc (paskudny przepal),
-- przekombinowana stylizacja,
-- kadr (ciecie twarzy),
-- ucho krzyzujace sie z piorkiem.
Sorry, ale nijak nie moge sie doszukac czegokolwiek co moznaby pochwalic w tym zdjeciu.
casanova
22-01-2010, 17:56
Przeca widać, że zniszczone farbowaniem,
To jej naturalny kolor wlosow, wiec nie sa zniszczone farbowaniem LOL
Nie podoba mi sie:
-- swiatlo od dolu,
-- jego ilosc (paskudny przepal),
-- przekombinowana stylizacja,
-- kadr (ciecie twarzy),
-- ucho krzyzujace sie z piorkiem.
Sorry, ale nijak nie moge sie doszukac czegokolwiek co moznaby pochwalic w tym zdjeciu.
Sorry ze musialem Cie narazic na ogladanie takiego "badziewia"... Na serio mi bardzo mi przykro...
Sorry ze musialem Cie narazic na ogladanie takiego "badziewia"...Jakoś Ci to wybaczę...
To jej naturalny kolor wlosow, wiec nie sa zniszczone farbowaniem LOL
Tym gorzej, a wystarczyła 1 ampułka przy myciu włosów i średnia fryzjerka :D