PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Hai Yen Le

casanova
21-01-2010, 17:58
Modelka: Hai Yen Le

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img686.imageshack.us/img686/6808/natportraitreadynikonfo.jpg)
D300
50mm

Jestem bardzo ciekawy Waszych opinii...
Pozdrawiam

fIlek
21-01-2010, 18:06
Fajny kadr, makijaż i światełko. Jedyne co mi przeszkadza to włosy pod uchem - wyglądają jak siano. Może za mocno podostrzone?

casanova
21-01-2010, 18:11
Tu sie zgodze... Nie chcialem za bardzo zgubic ostrosci po zmniejszeniu i dlatego tak wyszlo... Dzieki za dobre spostrzezenie
Pozdrawiam

mswilk
21-01-2010, 18:51
Bardzo fajne, choć gdybym miał się do czegoś doczepić to średnio mi się widzi odbłysk w oku.

casanova
21-01-2010, 19:03
Dzieki! Mam jeszcze samo oko... (tak chciala to zrobic pani Make Up Artist) nad ktorym jeszcze chwilke posiedze - strzal na potrzeby wydrukowania biznes kartek... ;)

cygi12
21-01-2010, 20:22
bardzo ladnie :) podoba sie :D

fushiro
22-01-2010, 02:04
Jedyne co mi przeszkadza to włosy pod uchem - wyglądają jak siano.

U Azjatów? Niemożliwe! LOL Komentarz czyta się w ten sposób, jakby przeszkadzały ci skośne oczy ;)

Fajne odbicie w oku. Wygląda jak świecznik.

nonnatus
22-01-2010, 03:16
...stylizacja i panna super, ale mam wrażenie jakby światła nie wystarczyło już na czoło... i coś mi tu zgrzyta.
zgaduję, ale pewnie robileś na małej przestrzeni i modelina lekko Ci się wychylila za światla.

casanova
22-01-2010, 14:35
zgaduję, ale pewnie robileś na małej przestrzeni i modelina lekko Ci się wychylila za światla.

Zgadles! :D

fIlek
22-01-2010, 14:39
U Azjatów? Niemożliwe! LOL Komentarz czyta się w ten sposób, jakby przeszkadzały ci skośne oczy ;)

Fajne odbicie w oku. Wygląda jak świecznik.

Przeca widać, że zniszczone farbowaniem, kolor skóry nie ma tutaj nic do rzeczy. Ja tam do azjatów nic nie mam, a siostrzenica mi się niedawno urodziła kawa z mlekiem, więc uprzedzeń u mnie niet. Człowiek jest człowiek, w każdym kolorze może być wporzo lub kawał s..... Dałoby się to poprawić i dlatego to napisałem :) I nie doszukuj się drugiego dna, tam gdzie go nie ma :p

fushiro
22-01-2010, 15:15
Przeca widać, że zniszczone farbowaniem, kolor skóry nie ma tutaj nic do rzeczy. Ja tam do azjatów nic nie mam, a siostrzenica mi się niedawno urodziła kawa z mlekiem, więc uprzedzeń u mnie niet. Człowiek jest człowiek, w każdym kolorze może być wporzo lub kawał s..... Dałoby się to poprawić i dlatego to napisałem :) I nie doszukuj się drugiego dna, tam gdzie go nie ma :p

Ha, ha! Zupełnie co innego miałem na myśli :) Większość dziewczyn i chłopaków z dalekiego wschodu których znam ma po prostu włosy jak szczotka i trzeba się na prawdę namęczyć, żeby coś z tym zrobić. Ale chyba taka natura człowieka, że chcemy akurat to (fryzurę), czego nie mamy z natury. Nie pisałem o tym, że komuś może przeszkadzać pochodzenie (źle mnie zrozumiałeś), tylko o tym, że nie ma sensu krytykować prostych włosów Azjatów, dredów białasów i kręconych włosów czarnoskórych ulizanych i wyprasowanych żelazkiem. Cudów nie ma, bez dobrego fryzjera takie operacje nigdy nie będą wyglądały rewelacyjnie. Lepiej napisać o zdjęciu, ewentualnie wspomnieć, że stylizacja słaba.

stig
22-01-2010, 15:27
Nie podoba mi sie:
-- swiatlo od dolu,
-- jego ilosc (paskudny przepal),
-- przekombinowana stylizacja,
-- kadr (ciecie twarzy),
-- ucho krzyzujace sie z piorkiem.

Sorry, ale nijak nie moge sie doszukac czegokolwiek co moznaby pochwalic w tym zdjeciu.

casanova
22-01-2010, 17:56
Przeca widać, że zniszczone farbowaniem,
To jej naturalny kolor wlosow, wiec nie sa zniszczone farbowaniem LOL

Nie podoba mi sie:
-- swiatlo od dolu,
-- jego ilosc (paskudny przepal),
-- przekombinowana stylizacja,
-- kadr (ciecie twarzy),
-- ucho krzyzujace sie z piorkiem.

Sorry, ale nijak nie moge sie doszukac czegokolwiek co moznaby pochwalic w tym zdjeciu.

Sorry ze musialem Cie narazic na ogladanie takiego "badziewia"... Na serio mi bardzo mi przykro...

stig
22-01-2010, 18:06
Sorry ze musialem Cie narazic na ogladanie takiego "badziewia"...Jakoś Ci to wybaczę...

fIlek
23-01-2010, 02:43
To jej naturalny kolor wlosow, wiec nie sa zniszczone farbowaniem LOL

Tym gorzej, a wystarczyła 1 ampułka przy myciu włosów i średnia fryzjerka :D